POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERSAYONU

ASAYİŞ 22.09.2020 - 21:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1616+ kez okundu.
 

POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERSAYONU

Başarılı operasyonda 35 kilo eroin ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs/grupların deşifresi amacıyla sürdürülen çalışmalarda; 19 Eylül günü eş zamanlı olarak üç farklı adrese düzenlenen operasyon neticesinde, daralı (35 kilogram) eroin, daralı (6 kilo 800 gram) Metamfetamin maddesi, (2) adet hassas terazi, (43) kilogram katkı Maddesi, (13.250) TL para, (3) adet silah ve (5) adet fişek ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden operasyonlarla ilgili yakalanan (C.D.), (M.O.D.), (B.D.) ve (M.D.) isimli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan haklarında yapılan işlemlerin ardından Adli Makamlara sevk edilecektir. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.
Başarılı operasyonda 35 kilo eroin ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından
uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs/grupların deşifresi amacıyla sürdürülen çalışmalarda; 19 Eylül günü eş zamanlı olarak üç farklı adrese düzenlenen operasyon neticesinde, daralı (35 kilogram) eroin, daralı (6 kilo 800 gram) Metamfetamin maddesi, (2) adet hassas terazi, (43) kilogram katkı Maddesi, (13.250) TL para, (3) adet silah ve (5) adet fişek ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden operasyonlarla ilgili yakalanan (C.D.), (M.O.D.), (B.D.) ve (M.D.) isimli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan haklarında yapılan işlemlerin ardından Adli Makamlara sevk edilecektir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.