PROTOKOL İMZALADI OKUL YALAN OLDU...!

EĞİTİM 09.05.2023 - 21:41, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2093+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALADI OKUL YALAN OLDU...!

2019 yılında dönemin valisi Münir Karaloğlu ile Serik'te okul yaptırmak için protokol imzalayan iş adamı Ali Demir'in vaadi yalan oldu. Protokole göre şimdiye kadar teslim edilmesi gereken okul'un yerinde yeller esiyor. Ali Demir ise, lüks ortamlarda resimler paylaşıp piyasaya akmaya devam ediyor... Hesap soran yok.

Valilikle dalga mı geçiyorsun...?  2019 yılında İşinsanı Ali Demir, anne ve babası adına Serik’te okul yaptırmak için dönemin Valisi Münir Karaloğlu’yla protokol imzalamıştı. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen verilen sözlerin ve yapılan protokolün yerine getirilmediği gözlendi.  SÖZ VAR İCRAAT YOK...! 2019 yılında Antalya valiliği ile yapılan protokolde, 2020 yılında okulun teslim edileceği yönünde verilen sözlerini yerine getirlmediği, hatta yapılacak okulun temelinin bile atılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. 2019 yılı 13 Kasım'da okul yapma sözü verip şov yapan iş adamı Ali Demir'in maddi durumu iyi olduğu halde, okul'u yapmadığı konuşuluyor. Her ortamda Prof. Dr. Ömer Özkan'ın adamıyım" diye reklam yaptığı iddia edilen Ali Demir'in basın önünde söz verip reklam peşinde koştuğu, verdiği hiç bir sözü yerinde getirmediği, şovmenlik yaptığı yönünde tepkilere neden oldu. "2020’DE BİTİRECEĞİZ" AÇIKLAMASI YAPMIŞTI Protokolün yapıldığı dönemde Demir, okulun 2020 yılında bitirileceğini belirtmişti. Ancak aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala okul yapılmadı. O dönem açıklamada bulunan iş insanı Demir, Antalya’da ticaret yaptığını, Serik’e sürekli gelip gittiğini belirtmiş ve şu sözlere yer vermişti: “Doğup büyüdüğüm mahallemizin bir okul ihtiyacı olduğunu düşündük ve karar verdik. Umarım attığımız bu adımın devam gelir. Okulumuzu 2020 yılında bitirmeyi hedefliyoruz” demişti.  
2019 yılında dönemin valisi Münir Karaloğlu ile Serik'te okul yaptırmak için protokol imzalayan iş adamı Ali Demir'in vaadi yalan oldu. Protokole göre şimdiye kadar teslim edilmesi gereken okul'un yerinde yeller esiyor. Ali Demir ise, lüks ortamlarda resimler paylaşıp piyasaya akmaya devam ediyor... Hesap soran yok.

Valilikle dalga mı geçiyorsun...? 

2019 yılında İşinsanı Ali Demir, anne ve babası adına Serik’te okul yaptırmak için dönemin Valisi Münir Karaloğlu’yla protokol imzalamıştı. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen verilen sözlerin ve yapılan protokolün yerine getirilmediği gözlendi. 

SÖZ VAR İCRAAT YOK...!

2019 yılında Antalya valiliği ile yapılan protokolde, 2020 yılında okulun teslim edileceği yönünde verilen sözlerini yerine getirlmediği, hatta yapılacak okulun temelinin bile atılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. 2019 yılı 13 Kasım'da okul yapma sözü verip şov yapan iş adamı Ali Demir'in maddi durumu iyi olduğu halde, okul'u yapmadığı konuşuluyor. Her ortamda Prof. Dr. Ömer Özkan'ın adamıyım" diye reklam yaptığı iddia edilen Ali Demir'in basın önünde söz verip reklam peşinde koştuğu, verdiği hiç bir sözü yerinde getirmediği, şovmenlik yaptığı yönünde tepkilere neden oldu.

"2020’DE BİTİRECEĞİZ" AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Protokolün yapıldığı dönemde Demir, okulun 2020 yılında bitirileceğini belirtmişti. Ancak aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala okul yapılmadı. O dönem açıklamada bulunan iş insanı Demir, Antalya’da ticaret yaptığını, Serik’e sürekli gelip gittiğini belirtmiş ve şu sözlere yer vermişti:

“Doğup büyüdüğüm mahallemizin bir okul ihtiyacı olduğunu düşündük ve karar verdik. Umarım attığımız bu adımın devam gelir. Okulumuzu 2020 yılında bitirmeyi hedefliyoruz” demişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.