RASİM BAŞKAN YUNANLILARA REST ÇEKTİ

GÜNDEM 23.09.2020 - 12:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2328+ kez okundu.
 

RASİM BAŞKAN YUNANLILARA REST ÇEKTİ

Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır küfürler kullanan Yunan ‘Dimokratia’ gazetesinin küstahlığını, şerefsizliğini sürdürdürmeye devam ettiğini belirterek" Türk Milletinin bu duruma en sert cevabı vermesi gerektiğini söyledi.

Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile "Türk milletinin tüm siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak, bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan bu saldırılara toplu olarak cevap vermesi gerekmektedir..." ifadesine yer verdi.    Rasim Küçük'ün sosyal medya hesabından "Acil İmza Kampanyası Başlasın" başlıklı çağrısının tam metni şöyle:  ACİL İMZA KAMPANYASI BAŞLASIN! Sayın Cumhurbaşkanımıza ağır küfürler kullanan Yunan ‘Dimokratia’ gazetesi, küstahlığını, şerefsizliğini sürdürdürmeye devam etmektedir. Bu hakaret ve küfürler Cumhurbaşkanımızın şahsında Türk milletinin tamamının onur, şeref ve saygınlığını rencide ederek Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Türk milletini aşağılamaktadır... Türk milletinin tüm siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak, bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan bu saldırılara toplu olarak cevap vermesi gerekmektedir... Tüm siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın genel merkezler düzeyende tüm illerde tabana yayarak merkezi yerlerde, gerekirse kapı kapı dolaşıp imza kampanyası başlatıp Türk milletinin imzalarıyla insan hakları mahkemesinin kapısına dayanmamız gerekmektedir. Eleştiri sınırlarını kasıtlı bir şekilde aşan Türk milletinin şeref ve itibarını ihlal eden soysuzlara gerekli cevabı vermek her vatan severin namus ve şeref borcudur... Türkiye Cumhuriyeti Milletinin bir mensubu olarak Tüm siyasi partilere sivil toplum kuruluşlarına Türk milletine çağrımızdır. Gereğinin ivedilikle yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim. #RasimKüçük
Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır küfürler kullanan Yunan ‘Dimokratia’ gazetesinin küstahlığını, şerefsizliğini sürdürdürmeye devam ettiğini belirterek" Türk Milletinin bu duruma en sert cevabı vermesi gerektiğini söyledi.

Eski Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanı, MKYK Üyesi Rasim Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile "Türk milletinin tüm siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak, bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan bu saldırılara toplu olarak cevap vermesi gerekmektedir..." ifadesine yer verdi. 

 

Rasim Küçük'ün sosyal medya hesabından "Acil İmza Kampanyası Başlasın" başlıklı çağrısının tam metni şöyle: 

ACİL İMZA KAMPANYASI BAŞLASIN!

Sayın Cumhurbaşkanımıza ağır küfürler kullanan Yunan ‘Dimokratia’ gazetesi, küstahlığını, şerefsizliğini sürdürdürmeye devam etmektedir.

Bu hakaret ve küfürler Cumhurbaşkanımızın şahsında Türk milletinin tamamının onur, şeref ve saygınlığını rencide ederek Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Türk milletini aşağılamaktadır...

Türk milletinin tüm siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak, bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan bu saldırılara toplu olarak cevap vermesi gerekmektedir... Tüm siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın genel merkezler düzeyende tüm illerde tabana yayarak merkezi yerlerde, gerekirse kapı kapı dolaşıp imza kampanyası başlatıp Türk milletinin imzalarıyla insan hakları mahkemesinin kapısına dayanmamız gerekmektedir. Eleştiri sınırlarını kasıtlı bir şekilde aşan Türk milletinin şeref ve itibarını ihlal eden soysuzlara gerekli cevabı vermek her vatan severin namus ve şeref borcudur... Türkiye Cumhuriyeti Milletinin bir mensubu olarak Tüm siyasi partilere sivil toplum kuruluşlarına Türk milletine çağrımızdır. Gereğinin ivedilikle yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim.

#RasimKüçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.