‘Rüşveti alan, veren, gizleyenlerle ilgili işlem yapılmayacak mı?’

GÜNDEM 06.05.2020 - 13:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1877+ kez okundu.
 

‘Rüşveti alan, veren, gizleyenlerle ilgili işlem yapılmayacak mı?’

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy’un Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’la ilgili rüşvet suç lamasıyla ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Ülke olarak koronavirüs salgını nedeniyle ciddi bir krizle karşı karşıyayız. Ülkemiz ciddi sorunlarla karşı karşıya, işletmeci vatandaşlarımız kendilerini çaresiz hissediyor, işsizlik tavan yapmış durumda. Bizler üreticilerin, halkın ve emekçilerin yanında olun dedikçe üzülerek görüyoruz ki krizde bile önce İstanbul sonra Burdur ve şimdi Antalya'da inatla halkın alanı krize rağmen gasp edilmekte. Üstelik kendi belediyesine bile güvenmeyerek, ne kadar hataları, yanlışları varsa ortaya bir bir çıkmakta. Kavga edecekseniz yine edin, fakat çekin o ellerinizi Serik Halkının üzerinden! GEREKEN YAPILMAYACAK MI? 22 Kilometrelik koca sahil bandını bugüne kadar otellere peşkeş çekerek yeterince daralttınız. Son yapacağınız düzenlemelerle 500 metrelik bir sahil bandı Serik halkına nasıl yetecek? Önce buna bir cevap bekliyoruz! Ayrıca bir kaç sorumuz daha var. Konuyla ilgili yapılan toplantılara neden muhalefet partileri davet edilmiyor? Rüşvet alan eski belediye başkanı ve verenler ile ilgili bir işlem yapılacak mı? Peki rüşvetten haberdar olup da  bugüne kadar gizleyenler ne olacak? Onlara da işlem yapılacak mı? APUTKAN’IN AÇIKLAMALARINA DİKKAT Serik Belediye Başkanı Enver Aptukan'ın açıklamalarından görüyoruz ki; Yine AKP İhaleye fesat karıştırmakta! Yine AKP Halkın Alanını Gasp ederek Rant Peşinde Koşturmakta! Yine AKP İşsiz kalan vatandaşlarımızın değil, patronların yanında! Yine AKP kendi belediyelerine dahi güvenmemekte! Yönetemiyorsunuz! BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ Konuyla ilgili, Millet İttifakı ortağımız Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı ve Değerli Serik Halkı ile birlikte detaylı açıklamayı kamuoyuna Perşembe günü saat 11:00'de Kadriye Plajı'nda yapacağız. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz! Serik Halkı haklarına peşkeş çektirmeyecek!” 
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy’un Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’la ilgili rüşvet suç lamasıyla ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Ülke olarak koronavirüs salgını nedeniyle ciddi bir krizle karşı karşıyayız. Ülkemiz ciddi sorunlarla karşı karşıya, işletmeci vatandaşlarımız kendilerini çaresiz hissediyor, işsizlik tavan yapmış durumda. Bizler üreticilerin, halkın ve emekçilerin yanında olun dedikçe üzülerek görüyoruz ki krizde bile önce İstanbul sonra Burdur ve şimdi Antalya'da inatla halkın alanı krize rağmen gasp edilmekte. Üstelik kendi belediyesine bile güvenmeyerek, ne kadar hataları, yanlışları varsa ortaya bir bir çıkmakta. Kavga edecekseniz yine edin, fakat çekin o ellerinizi Serik Halkının üzerinden!

GEREKEN YAPILMAYACAK MI?

22 Kilometrelik koca sahil bandını bugüne kadar otellere peşkeş çekerek yeterince daralttınız. Son yapacağınız düzenlemelerle 500 metrelik bir sahil bandı Serik halkına nasıl yetecek? Önce buna bir cevap bekliyoruz! Ayrıca bir kaç sorumuz daha var. Konuyla ilgili yapılan toplantılara neden muhalefet partileri davet edilmiyor? Rüşvet alan eski belediye başkanı ve verenler ile ilgili bir işlem yapılacak mı? Peki rüşvetten haberdar olup da  bugüne kadar gizleyenler ne olacak? Onlara da işlem yapılacak mı?

APUTKAN’IN AÇIKLAMALARINA DİKKAT

Serik Belediye Başkanı Enver Aptukan'ın açıklamalarından görüyoruz ki;

Yine AKP İhaleye fesat karıştırmakta!

Yine AKP Halkın Alanını Gasp ederek Rant Peşinde Koşturmakta!

Yine AKP İşsiz kalan vatandaşlarımızın değil, patronların yanında!

Yine AKP kendi belediyelerine dahi güvenmemekte!

Yönetemiyorsunuz!

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ

Konuyla ilgili, Millet İttifakı ortağımız Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı ve Değerli Serik Halkı ile birlikte detaylı açıklamayı kamuoyuna Perşembe günü saat 11:00'de Kadriye Plajı'nda yapacağız. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz! Serik Halkı haklarına peşkeş çektirmeyecek!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.