ŞAHİN KIRBIYIK, BAZEN GÜZEL İŞLERDE YAPIYOR

YAŞAM 04.12.2020 - 23:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2378+ kez okundu.
 

ŞAHİN KIRBIYIK, BAZEN GÜZEL İŞLERDE YAPIYOR

Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık’ın İzmir depreminde mağdur olan esnaflara yapmış olduğu desteğe esnaf platformundan videolu teşekkür ettiler.

İsmi sürekli sansasyon olaylarla gündeme gelen Şahin Kırbıyık'a bu defa depremzedelerden teşekkür geldi... Daha önce İzmir’deki depremzedelere 3 TIR yardım malzemesi ulaştıran Kırbıyık Holding Sahibi  iş adamı Şahin Kırbıyık, son olarak depremde iş yerleri zarar gören işletmecilere destek oldu. Depremde iş yerlerini kaybeden vatandaşlara ayni ve nakdi yardımda bulunan Kırbıyık’a depremzedelerden teşekkür geldi. Şahin Kırbıyık’ın desteği ile iş yerini yeniden kurmak için girişimde bulunan bir depremzede Şahin Kırbıyık’a videolu teşekkür mesajı gönderdi. Adının Suat olduğu belirtilen depremzede mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şahin Kırbıyık, kendisini hiç görmedik, tanımıyoruz fakat Allah bin kere razı olsun. Birini bin etsin. Çok büyük destek oldu. Dükkanımızı tuttuk, kiramızı ödedik. İnşallah dükkanımız kurulduğunda da kendisini burada görmek isteriz.” Dedi.
Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık’ın İzmir depreminde mağdur olan esnaflara yapmış olduğu desteğe esnaf platformundan videolu teşekkür ettiler.

İsmi sürekli sansasyon olaylarla gündeme gelen Şahin Kırbıyık'a bu defa depremzedelerden teşekkür geldi...

Daha önce İzmir’deki depremzedelere 3 TIR yardım malzemesi ulaştıran Kırbıyık Holding Sahibi  iş adamı Şahin Kırbıyık, son olarak depremde iş yerleri zarar gören işletmecilere destek oldu. Depremde iş yerlerini kaybeden vatandaşlara ayni ve nakdi yardımda bulunan Kırbıyık’a depremzedelerden teşekkür geldi.

Şahin Kırbıyık’ın desteği ile iş yerini yeniden kurmak için girişimde bulunan bir depremzede Şahin Kırbıyık’a videolu teşekkür mesajı gönderdi. Adının Suat olduğu belirtilen depremzede mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şahin Kırbıyık, kendisini hiç görmedik, tanımıyoruz fakat Allah bin kere razı olsun. Birini bin etsin. Çok büyük destek oldu. Dükkanımızı tuttuk, kiramızı ödedik. İnşallah dükkanımız kurulduğunda da kendisini burada görmek isteriz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.