Sahte şeyhler, milyon dolarlar, kazalar daha neler neler!...

GÜNDEM 22.05.2020 - 02:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3084+ kez okundu.
 

Sahte şeyhler, milyon dolarlar, kazalar daha neler neler!...

28 Şubat sürecinde bir çok olayla anılan Ali Kalkancı, unutuldu derken tekrar gündeme geldi. Bu kez Sahte Şeyh olarak bilinen Ali Kalkancı’dan ziyade o tarihlerdeki eşi Emire Ersoy Kalkancı ve onun Kültür ve Turizm Bakanı kardeşi Mehmet Nuri Ersoy hedefteki isim oldu.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile arasında geçen ‘rüşvet’ skandalı ile gözler bir anda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a çevrilirken, meğer geçmişlerinde öyle dikkatle incelenmesi gereken konular ortaya çıktı ki, bizler gazeteci olarak şaşkına döndük. 28 Şubat sürecinde her taşın altından çıkan Sahte Şeyh olarak bilinen Ali Kankancı’nın eski eşi ile şimdiki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un kardeş olması bizleri yine o unutulmayan 28 Şubat günlerine döndürdü. Geçtiğimiz günlerde Fatih Sultan Mehmet için ‘İstanbul’u işgal etti’ sözleri ile tepki çeken Bakan Ersoy’un kız kardeşinin Ali Kankancı ile evlenip ayrılmasının tesadüf olup olmadığı önümüzdeki günlerde daha net ortaya çıkacak. 28 Şubat sürecinden sonra İkiz kardeşler Murat ve Mehmet Nuri Ersoy ‘un ETS, Rumeli Holding, Berke Barajı ve FETÖ ilişkisi ortaya dökülen Başaran Ulusoy ile ilişkilerini ‘birisinin yaptığından diğerinin haberi olmaz’ diyerek değerlendirmeye aldık. KAYI TUR, ÖGER TUR, TEZ TUR gibi Türkiye’ye milyonlarca turist getiren turizm firmalarının milyonlarca dolar borcu ödeyemezken, sadece iç Pazar operatörlüğü yapan ETS Tur’un ayakta kalıp, milyonlarca dolar yatırım yapması dikkat çekiyor. www.gazeteakdeniz.com.tr  olarak 24 Mayıs 2020 tarihinde merak edilen soruları belgeleri ile yayınlamaya başlıyoruz. Bizi izlemeye devam edin.
28 Şubat sürecinde bir çok olayla anılan Ali Kalkancı, unutuldu derken tekrar gündeme geldi. Bu kez Sahte Şeyh olarak bilinen Ali Kalkancı’dan ziyade o tarihlerdeki eşi Emire Ersoy Kalkancı ve onun Kültür ve Turizm Bakanı kardeşi Mehmet Nuri Ersoy hedefteki isim oldu.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile arasında geçen ‘rüşvet’ skandalı ile gözler bir anda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a çevrilirken, meğer geçmişlerinde öyle dikkatle incelenmesi gereken konular ortaya çıktı ki, bizler gazeteci olarak şaşkına döndük. 28 Şubat sürecinde her taşın altından çıkan Sahte Şeyh olarak bilinen Ali Kankancı’nın eski eşi ile şimdiki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un kardeş olması bizleri yine o unutulmayan 28 Şubat günlerine döndürdü.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Sultan Mehmet için ‘İstanbul’u işgal etti’ sözleri ile tepki çeken Bakan Ersoy’un kız kardeşinin Ali Kankancı ile evlenip ayrılmasının tesadüf olup olmadığı önümüzdeki günlerde daha net ortaya çıkacak. 28 Şubat sürecinden sonra İkiz kardeşler Murat ve Mehmet Nuri Ersoy ‘un ETS, Rumeli Holding, Berke Barajı ve FETÖ ilişkisi ortaya dökülen Başaran Ulusoy ile ilişkilerini ‘birisinin yaptığından diğerinin haberi olmaz’ diyerek değerlendirmeye aldık. KAYI TUR, ÖGER TUR, TEZ TUR gibi Türkiye’ye milyonlarca turist getiren turizm firmalarının milyonlarca dolar borcu ödeyemezken, sadece iç Pazar operatörlüğü yapan ETS Tur’un ayakta kalıp, milyonlarca dolar yatırım yapması dikkat çekiyor.

www.gazeteakdeniz.com.tr  olarak 24 Mayıs 2020 tarihinde merak edilen soruları belgeleri ile yayınlamaya başlıyoruz. Bizi izlemeye devam edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.