SAPADERE KANYONU KİRALANDI

TURİZM 12.09.2020 - 22:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2137+ kez okundu.
 

SAPADERE KANYONU KİRALANDI

Alanya Belediyesi Encümen toplantısında gerçekleştirilen ihaleyle Sapadere Kanyonu yıllığı 492.100,00 TL+KDV ile kiraya verildi.

Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyonu’nu ihale yoluyla kiraya verdi. Encümen toplantısında gerçekleştirilen ihaleye 4 katılımcı girerken en yüksek teklifi veren Arvest Turizm Ticaret Limited Şirketi Sapadere Kanyonu’nu kiraladı. Arvest şirketi, Sapadere Kanyonu için Alanya Belediyesi’ne yıllık 492.100,00 TL+KDV ödeyecek. İhale komisyonunun incelemesinin ardından Sapadere Kanyonu için ihaleyi kazanan Arvest Şirketi ve Alanya Belediyesi arasındaki resmi sözleşme imzalanacak.   Başkanvekili Mustafa Tuna, ihaleyi kazanan şirketi tebrik ederken önemli bir turizm bölgesi olan Sapadere Kanyonu’nun en iyi şekilde hizmet vermesini temenni ederek Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.
Alanya Belediyesi Encümen toplantısında gerçekleştirilen ihaleyle Sapadere Kanyonu yıllığı 492.100,00 TL+KDV ile kiraya verildi.

Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyonu’nu ihale yoluyla kiraya verdi. Encümen toplantısında gerçekleştirilen ihaleye 4 katılımcı girerken en yüksek teklifi veren Arvest Turizm Ticaret Limited Şirketi Sapadere Kanyonu’nu kiraladı. Arvest şirketi, Sapadere Kanyonu için Alanya Belediyesi’ne yıllık 492.100,00 TL+KDV ödeyecek. İhale komisyonunun incelemesinin ardından Sapadere Kanyonu için ihaleyi kazanan Arvest Şirketi ve Alanya Belediyesi arasındaki resmi sözleşme imzalanacak.  

Başkanvekili Mustafa Tuna, ihaleyi kazanan şirketi tebrik ederken önemli bir turizm bölgesi olan Sapadere Kanyonu’nun en iyi şekilde hizmet vermesini temenni ederek Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.