SERVİSCİLER ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

EKONOMİ 14.08.2020 - 00:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3120+ kez okundu.
 

SERVİSCİLER ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Okulların açılmasının yeniden ileri bir tarihe atılmasıyla servisçilerin zor duruma düştüğüne değinerek, binlerce servisçi esnafının borçlarını ödemeyi geç, evlerine ekmek dahi götüremeyecek duruma geldiğini söyledi. Şahin yetkililere seslerini duyurabilmek için canla başla çalıştığını ifade etti.

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin sosyayl medya hesabından bir açıklama yaparak servisci esnafının sorunlarını çözmek için çalıştığını dile getirdi.  Başkan Süleyman Şahin'in yapmış olduğu açıklama şöyle: Sevgili Meslektaşlarım; Okulların açılmasının yeniden ileri bir tarihe atılmasıyla camiamızın ne kadar zor duruma düştüğünü binlerce servisçi kardeşimizin borçlarını ödemeyi geç, evlerine ekmek dahi götüremicek duruma geldiğini elimden geldiğince bütün yetkililere sesimizi duyurmak için canla başla uğraşıyorum. Bunlar sosyal medyada yazarak çizerek olabilecek şeyler değil tabiki sosyal medyada yeri geldiği zaman iyi bir iletişim aracıdır. Sorunlarımıza çözüm bulabilmek için gece gündüz gerek Antalya İl Başkanlarımız aracılığıyla , Esnaf Odamız aracılığıyla, Millet Vekillerimiz aracılığıyla, Milli Eğitim Müdürümüz aracılığıyla, Sayın Valimize ve hükümete yakın yetkililere sesimizi duyurabileceğimiz her kişiyi fırsata çevirerek derdimizi sorunumuzu gerek telefon, gerek mesaj ve yazılı dilekçe yollarıyla isteklerimizi anlatmaya çalışıyorum bundan hiç şüpheniz olmasın inşAllah bir an önce devlet büyüklerimiz biz servisçi camiasınında mağduriyetini giderecek yarasına merhem olacak çözümler üreterek şu pandemi sürecinde uğramış olduğumuz zararı karşılamamız için ve daha kötü duruma gitmememiz için kalıcı bir çözüm yolu bulurlar. Sizler için elimden gelenin fazlasını yapmaya canla başla uğraşıyorum. Bunlar dışında inanın şu durumda elimizden gelen tek şey birbirimize destek olmak dayanışma içerisinde olmak bir lokma ekmeğimizi birbirimizle paylaşmak. Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah en kısa zamanda bizlerde normalleşme sürecine girer bu durumdan en az zararla cıkabiliriz. Saygılarımla.
Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Okulların açılmasının yeniden ileri bir tarihe atılmasıyla servisçilerin zor duruma düştüğüne değinerek, binlerce servisçi esnafının borçlarını ödemeyi geç, evlerine ekmek dahi götüremeyecek duruma geldiğini söyledi. Şahin yetkililere seslerini duyurabilmek için canla başla çalıştığını ifade etti.

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin sosyayl medya hesabından bir açıklama yaparak servisci esnafının sorunlarını çözmek için çalıştığını dile getirdi. 

Başkan Süleyman Şahin'in yapmış olduğu açıklama şöyle:

Sevgili Meslektaşlarım;
Okulların açılmasının yeniden ileri bir tarihe atılmasıyla camiamızın ne kadar zor duruma düştüğünü binlerce servisçi kardeşimizin borçlarını ödemeyi geç, evlerine ekmek dahi götüremicek duruma geldiğini elimden geldiğince bütün yetkililere sesimizi duyurmak için canla başla uğraşıyorum. Bunlar sosyal medyada yazarak çizerek olabilecek şeyler değil tabiki sosyal medyada yeri geldiği zaman iyi bir iletişim aracıdır. Sorunlarımıza çözüm bulabilmek için gece gündüz gerek Antalya İl Başkanlarımız aracılığıyla , Esnaf Odamız aracılığıyla, Millet Vekillerimiz aracılığıyla, Milli Eğitim Müdürümüz aracılığıyla, Sayın Valimize ve hükümete yakın yetkililere sesimizi duyurabileceğimiz her kişiyi fırsata çevirerek derdimizi sorunumuzu gerek telefon, gerek mesaj ve yazılı dilekçe yollarıyla isteklerimizi anlatmaya çalışıyorum bundan hiç şüpheniz olmasın inşAllah bir an önce devlet büyüklerimiz biz servisçi camiasınında mağduriyetini giderecek yarasına merhem olacak çözümler üreterek şu pandemi sürecinde uğramış olduğumuz zararı karşılamamız için ve daha kötü duruma gitmememiz için kalıcı bir çözüm yolu bulurlar. Sizler için elimden gelenin fazlasını yapmaya canla başla uğraşıyorum. Bunlar dışında inanın şu durumda elimizden gelen tek şey birbirimize destek olmak dayanışma içerisinde olmak bir lokma ekmeğimizi birbirimizle paylaşmak. Allah yar ve yardımcımız olsun inşAllah en kısa zamanda bizlerde normalleşme sürecine girer bu durumdan en az zararla cıkabiliriz. Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.