SUBAŞI'DAN MİLLET BULUŞMASI...

SİYASİ PARTİLER 09.05.2023 - 23:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2667+ kez okundu.
 

SUBAŞI'DAN MİLLET BULUŞMASI...

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Millet İttifakı tarafından düzenlenen mitinge katıldı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Millet İttifakı tarafından düzenlenen "Millet Buluşması" adı verilen mitinge katılım sağladı.

Hasan Subaşı, seçime artık sayılı günler kaldığını ve bir hafta sonra Türkiye'nin bambaşka bir döneme başlayacağını söyledi. Millet İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ettiklerini anlatan Subaşı, "Ülkemiz, milletimiz sorunlar içinde boğuşuyor. Bu sorunlara neden olan iktidar ve tek adam ise sanki suçlusu kendileri değilmiş gibi kulağının üzerine yatıyor. Yetmiyor bir de ortamı gererek, tehditler savurarak daha da büyük sorunlara yol açabilecek sorumsuz davranışlar sergiliyor." dedi. Hasan Subaşı, bu kapsamda yapılan ve kendisinin de katıldığı miting hakkında konuşarak, "13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı lider, temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen “Millet Buluşması” mitingimizde halkımızın görkemli coşkusu ve heyecanı 14 Mayıs sonrası gelecek güzel günlerin göstergesiydi. Az kaldı. Güzel günler geliyor." diye konuştu.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Millet İttifakı tarafından düzenlenen mitinge katıldı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Millet İttifakı tarafından düzenlenen "Millet Buluşması" adı verilen mitinge katılım sağladı.
Hasan Subaşı, seçime artık sayılı günler kaldığını ve bir hafta sonra Türkiye'nin bambaşka bir döneme başlayacağını söyledi.
Millet İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ettiklerini anlatan Subaşı, "Ülkemiz, milletimiz sorunlar içinde boğuşuyor. Bu sorunlara neden olan iktidar ve tek adam ise sanki suçlusu kendileri değilmiş gibi kulağının üzerine yatıyor. Yetmiyor bir de ortamı gererek, tehditler savurarak daha da büyük sorunlara yol açabilecek sorumsuz davranışlar sergiliyor." dedi.
Hasan Subaşı, bu kapsamda yapılan ve kendisinin de katıldığı miting hakkında konuşarak, "13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı lider, temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen “Millet Buluşması” mitingimizde halkımızın görkemli coşkusu ve heyecanı 14 Mayıs sonrası gelecek güzel günlerin göstergesiydi. Az kaldı. Güzel günler geliyor." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.