ŞÜPHELİLER ASAYİŞ UYGULAMASINA TAKILDI

ASAYİŞ 25.08.2020 - 22:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1593+ kez okundu.
 

ŞÜPHELİLER ASAYİŞ UYGULAMASINA TAKILDI

Toros Mahallesinde Şok Uygulama Esnasında İki Şüpheli Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Madde İle Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda; 21 Ağustos günü Toros Mahallesinde bulunan bir noktada yapılan Şok Uygulama esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan kontrolde, (6) ayrı hırsızlık sıçından kaydı bulunan (S.Ş.) ile (C.O.B.) isimli şahıslar araç içerisinde (5) adet paketlenmiş metamfetamin uyuşturucu maddesi ve (2) adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden yakalanan şüpheliler hakkında “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından haklarında adli işlem başlatılmıştır.  
Toros Mahallesinde Şok Uygulama Esnasında İki Şüpheli Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Madde İle Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

21 Ağustos günü Toros Mahallesinde bulunan bir noktada yapılan Şok Uygulama esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan kontrolde, (6) ayrı hırsızlık sıçından kaydı bulunan (S.Ş.) ile (C.O.B.) isimli şahıslar araç içerisinde (5) adet paketlenmiş metamfetamin uyuşturucu maddesi ve (2) adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanmıştır.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden yakalanan şüpheliler hakkında “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” ve “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından haklarında adli işlem başlatılmıştır.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.