Tayfur: Hayat, onlarla daha güzel

YAŞAM 04.10.2020 - 11:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1449+ kez okundu.
 

Tayfur: Hayat, onlarla daha güzel

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, parti binası önünde sokaktaki can dostların ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlara mama dağıttı.

Hayvanları kurumanın, insanların hayvanlara iyi davranmaları, hayvanların daha iyi koşullarda beslenme ve korunmalarına dikkat çekmek amacıyla harekete geçen İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yönetimi ile birlikte parti binası önünde vatandaşlara mama dağıttı. “Biz şehrimizin sokaklarını yuva bilen sevimli dostlarımız için çalışıyoruz. Esas amacımız farkındalık yaratmak” diyen Başkan Tayfur, “Yaşamın tek olup bu nedenle yaşayan bütün canlılar eşit doğal haklara sahiptir. Bu nedenle  hayvanların doğal haklarına saygı göstermenin doğanın dengesinin korunması ve insanlığın yaşamı için büyük önem taşımaktadır.  Hayvanların ve yaşayan tüm canlıların haklarına saygı göstermekle aslında kendi doğal çevremizi de korumuş olacağız. Ve onlara sahip çıkacağız” diye konuştu. İnsanların dünya üzerinde kendileri dışında da canlıların bulunduğunu ve onlarında yaşam haklarının olduğunu kabullenmeleri ve tüm canlıların yaşama, beslenme gibi haklarına saygı duyulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Tayfur, “Yaşamı paylaştığımız diğer canlıların bu haklarını ifade şanslarının bulunmadığını göz ardı etmemek ve çoğu kez onlar adına bu hakların savunuculuğunu yapmak da insani bir görevdir. Bu konuda bize de önemli görevlerin düştüğünü de biliyoruz. Hayvanları koruma gününün kutlandığı 4 Ekim’de,  hayvanlara karşı işlenen  suçların hala Kabahatler Kanunu çerçevesinde değerlendirilmesi ve bu suçların Türk Ceza Kanunu içeriğine yeteri kadar alınmamış olması son derece üzücüdür. Can dostlarımız  yaşama, beslenme ve üreme  gibi haklarına saygı duyulmasını bu haklarının kendilerine eksiksiz verilmesi bekliyorlar. Onların  rüyalarının gerçek olması dilekleri ile saygılar sunarız. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak, evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlamayı, onların da yaşama hakkına saygı duyulması gerektiğini hatırlatmak için bugün vatandaşlarımıza mama dağıtarak, sokak hayvanlarına sahip çıkmak istedik. Bu programı gerçekleştirmemizde büyük katkısı olan Yönetim Kurulu Üyemiz Veteriner Hekim Yusuf Bilgehan Kahya'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Parti binasının önünde yüzlerce mama dağıtılarak, sokak hayvanları da unutulmadı.
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve yönetimi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, parti binası önünde sokaktaki can dostların ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlara mama dağıttı.

Hayvanları kurumanın, insanların hayvanlara iyi davranmaları, hayvanların daha iyi koşullarda beslenme ve korunmalarına dikkat çekmek amacıyla harekete geçen İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yönetimi ile birlikte parti binası önünde vatandaşlara mama dağıttı. “Biz şehrimizin sokaklarını yuva bilen sevimli dostlarımız için çalışıyoruz. Esas amacımız farkındalık yaratmak” diyen Başkan Tayfur, “Yaşamın tek olup bu nedenle yaşayan bütün canlılar eşit doğal haklara sahiptir. Bu nedenle  hayvanların doğal haklarına saygı göstermenin doğanın dengesinin korunması ve insanlığın yaşamı için büyük önem taşımaktadır.  Hayvanların ve yaşayan tüm canlıların haklarına saygı göstermekle aslında kendi doğal çevremizi de korumuş olacağız. Ve onlara sahip çıkacağız” diye konuştu.

İnsanların dünya üzerinde kendileri dışında da canlıların bulunduğunu ve onlarında yaşam haklarının olduğunu kabullenmeleri ve tüm canlıların yaşama, beslenme gibi haklarına saygı duyulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Tayfur, “Yaşamı paylaştığımız diğer canlıların bu haklarını ifade şanslarının bulunmadığını göz ardı etmemek ve çoğu kez onlar adına bu hakların savunuculuğunu yapmak da insani bir görevdir. Bu konuda bize de önemli görevlerin düştüğünü de biliyoruz.

Hayvanları koruma gününün kutlandığı 4 Ekim’de,  hayvanlara karşı işlenen  suçların hala Kabahatler Kanunu çerçevesinde değerlendirilmesi ve bu suçların Türk Ceza Kanunu içeriğine yeteri kadar alınmamış olması son derece üzücüdür. Can dostlarımız  yaşama, beslenme ve üreme  gibi haklarına saygı duyulmasını bu haklarının kendilerine eksiksiz verilmesi bekliyorlar. Onların  rüyalarının gerçek olması dilekleri ile saygılar sunarız. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak, evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlamayı, onların da yaşama hakkına saygı duyulması gerektiğini hatırlatmak için bugün vatandaşlarımıza mama dağıtarak, sokak hayvanlarına sahip çıkmak istedik. Bu programı gerçekleştirmemizde büyük katkısı olan Yönetim Kurulu Üyemiz Veteriner Hekim Yusuf Bilgehan Kahya'ya bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Parti binasının önünde yüzlerce mama dağıtılarak, sokak hayvanları da unutulmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.