Terim ve Abdurrahim Albayrak için müjde!

SAĞLIK 29.03.2020 - 21:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2335+ kez okundu.
 

Terim ve Abdurrahim Albayrak için müjde!

Corona virüsü testleri pozitif çıkan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak için tedavinin ardından müjdeli haber geldi.

Galatasaray camiasında teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay’ın corona virüs testlerinin pozitif çıktığının açıklanmasının ardından büyük bir endişe hakim olmuştu. Hastanede özel gözlem altına alınan ve tedavileri süren 3 isimden Fatih Terim ve Abdurrahim Albay ile ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Galatasaray Divan Kurulu üyesi Tunç Üner twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile ilgili müjde verdi. Üner ikilinin fotoğrafını paylaşarak ‘Nerede kalmıştı. Test sonuçları negatif çok yakında taburcular’notunu paylaştı. Yapılan bu önemli bilgilendirme sonrası Terim ve Albayrak’ın durumlarının iyiye gittiği ve yakında taburcu edilecekleri belirtildi. Tedavisine devam edilen Yusuf Günay için de kısa süre sonra bilgilendirme yapılması bekleniyor. BUSE TERİM: TEST SONUÇLARI HENÜZ GELMEDİ Haberin ardından Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı’dan bir paylaşım geldi. Terim’in son test sonucunun henüz gelmediğini açıklayan Buse Terim: ”Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile” ifadelerini kullandı. ABDURRAHİM ALBAYRAK: GELİR GELMEZ BİLGİLENDİRECEĞİM Abdurrahim Albayrak da twitter hesabından bir paylaşım yaparak, ”Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.   Sözcü
Corona virüsü testleri pozitif çıkan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak için tedavinin ardından müjdeli haber geldi.

Galatasaray camiasında teknik direktör Fatih Terim, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay’ın corona virüs testlerinin pozitif çıktığının açıklanmasının ardından büyük bir endişe hakim olmuştu.

Hastanede özel gözlem altına alınan ve tedavileri süren 3 isimden Fatih Terim ve Abdurrahim Albay ile ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Divan Kurulu üyesi Tunç Üner twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak ile ilgili müjde verdi. Üner ikilinin fotoğrafını paylaşarak ‘Nerede kalmıştı. Test sonuçları negatif çok yakında taburcular’notunu paylaştı.

Yapılan bu önemli bilgilendirme sonrası Terim ve Albayrak’ın durumlarının iyiye gittiği ve yakında taburcu edilecekleri belirtildi. Tedavisine devam edilen Yusuf Günay için de kısa süre sonra bilgilendirme yapılması bekleniyor.

BUSE TERİM: TEST SONUÇLARI HENÜZ GELMEDİ

Haberin ardından Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı’dan bir paylaşım geldi. Terim’in son test sonucunun henüz gelmediğini açıklayan Buse Terim: ”Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile” ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: GELİR GELMEZ BİLGİLENDİRECEĞİM

Abdurrahim Albayrak da twitter hesabından bir paylaşım yaparak, ”Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Sözcü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.