TÜTÜNCÜ'DEN ANNELERE ANLAMLI MESAJ

KÜLTÜR 08.05.2020 - 18:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2124+ kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ'DEN ANNELERE ANLAMLI MESAJ

Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü anneler gününü kutladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan tüm annelerimizin kıymetli ellerinden öpüyorum. Anneler günü çok özel bir gün. Ancak, bizleri sınırsız özveri ve beklentisiz bir sevgiyle büyüten annelerimizi sadece Mayıs ayının ikinci Pazar gününde değil, yılın her gününde hatırlamalı ve onların hayır dualarını almalıyız. Kendi açken evladını doyuran, kelimelerle anlatılamaz bir sevgiyle evlatlarını bağrına basan tüm annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum. Hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz olan tüm annelerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Özellikle evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin ellerinden, bir evlatları olarak saygıyla öpüyorum.”
Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü anneler gününü kutladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;
“Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi olan tüm annelerimizin kıymetli ellerinden öpüyorum. Anneler günü çok özel bir gün. Ancak, bizleri sınırsız özveri ve beklentisiz bir sevgiyle büyüten annelerimizi sadece Mayıs ayının ikinci Pazar gününde değil, yılın her gününde hatırlamalı ve onların hayır dualarını almalıyız.

Kendi açken evladını doyuran, kelimelerle anlatılamaz bir sevgiyle evlatlarını bağrına basan tüm annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum. Hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz olan tüm annelerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Özellikle evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin ellerinden, bir evlatları olarak saygıyla öpüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.