TÜTÜNCÜ, "EĞİTİMİN EMRİNDEYİZ..."

EĞİTİM 02.10.2020 - 20:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1518+ kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ, "EĞİTİMİN EMRİNDEYİZ..."

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Eğitim gönüllüsü bir belediye olarak, her zaman eğitimin emrindeyiz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’e hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Er’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tütüncü, bugüne kadar devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyledi. Kepez Belediyesi olarak ilçede eğitime önemli katkılar sunduklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, “Biz çocuklarımızı çok seviyoruz ve onların eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara daha güçlü bir biçimde taşıyacağız. Eğitim gönüllüsü bir belediye olarak, her zaman eğitimin emrindeyiz “ diye konuştu. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Eğitim gönüllüsü bir belediye olarak, her zaman eğitimin emrindeyiz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti.

Başkan Tütüncü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Er’e hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Er’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tütüncü, bugüne kadar devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyledi.

Kepez Belediyesi olarak ilçede eğitime önemli katkılar sunduklarını vurgulayan Başkan Tütüncü, “Biz çocuklarımızı çok seviyoruz ve onların eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara daha güçlü bir biçimde taşıyacağız. Eğitim gönüllüsü bir belediye olarak, her zaman eğitimin emrindeyiz “ diye konuştu.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.