Umut’la Kazandık Umudumuz arttı! 3-0

SPOR 15.04.2021 - 01:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2778+ kez okundu.
 

Umut’la Kazandık Umudumuz arttı! 3-0

Kemer Spor oynadığı güzel futbolla ve attığı 3 golle ligin güçlü ekiplerinden Belediye Derince sporu 3-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı.

TFF Misli.com 3. Lig temsilcimiz Kemer Spor kendi evinde konuk ettiği Belediye Derince Sporu Umut Dilek 2 ve Yusuf Kerçin’in golleri ile 3-0 mağlup ederken Belediye Derince Spordan Efe Karaoğlu maçın 75. Dakikasında iki sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. YER: Kemer İlçe Stadı HAKEMLER: Batuhan Bayar*****, Ufuk Uğurlu*****, Uğur Aydoğdu***** ANTALYA KEMER SPOR: Nihat*****, Mert*****, (Dakika 90 Sertan*) Cem Ünal****, Rıdvan*****, Evren*****, Umut Dilek*****(Dakika 90 Kıraç Gündüz**) Seyit*****, Uğur Okan**** (Dakika 83 Osman**) M.Hakkı*****, Ramazan*****, Yusuf Kerçin*****, (Dakika 88 Akın**) BELEDİYE DERİNCE: Yunus**, Sercan** (Dakika 46 Bertuğ**) Rıdvan***, Koray**, Mehmet Bağlı**, (Dakika 65 Sefa Durmuş**) Efe Karaoğlu*, Muhammed Enes** (Dakika 75 Melih*) Tayfur***, Sinan Morgil**, Mehmet Tosun**(Dakika 80 Mesut*) Tayfun** (Dakika 65 Muhammet*) GOLLER: Dakika 8 Pen. ve 70 Umut Dilek, Dakika 61 Yusuf Kerçin (Kemerspor) KARTLAR KIRMIZI : Efe (Belediye Derince SARI: Seyit (Kemer Spor) Sertuğ, Muhammet (Belediye Denice Spor) MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR: Dakika 8, Sinan, ceza sahası içinde Yusuf Kerçin’i düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Umut Dilek topun başına geldi plase bir vuruşla topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi ve 1-0 öne geçti. Dakika 11, Seyit sağ kanattan ceza sahasına güzel ve kavisli bir orta yaptı topu iyi takip eden Umut Dilek’in kafa vuruşunu kaleci aynı güzellikle dışarı çelerek gole izin vermedi. Dakika 61, Ramazan’ın ara pası ile orta sahadan aldığı topla direk kaleye yönlenen Yusuf Kerçin plase bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-0 Dakika 70 Kemer Spor baskılı oyununu ve orta sahada orkestra şefi gibi oyunu yönlendiren Ramazan Umut Dilek’i topla buluşturdu. Kaleci Yunus ile karşı karşıya kalan Umut plase bir vuruşla topu filelere gönderdi.3-0  
Kemer Spor oynadığı güzel futbolla ve attığı 3 golle ligin güçlü ekiplerinden Belediye Derince sporu 3-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı.
TFF Misli.com 3. Lig temsilcimiz Kemer Spor kendi evinde konuk ettiği Belediye Derince Sporu Umut Dilek 2 ve Yusuf Kerçin’in golleri ile 3-0 mağlup ederken Belediye Derince Spordan Efe Karaoğlu maçın 75. Dakikasında iki sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.
YER: Kemer İlçe Stadı
HAKEMLER: Batuhan Bayar*****, Ufuk Uğurlu*****, Uğur Aydoğdu*****
ANTALYA KEMER SPOR: Nihat*****, Mert*****, (Dakika 90 Sertan*) Cem Ünal****, Rıdvan*****, Evren*****, Umut Dilek*****(Dakika 90 Kıraç Gündüz**) Seyit*****, Uğur Okan**** (Dakika 83 Osman**) M.Hakkı*****, Ramazan*****, Yusuf Kerçin*****, (Dakika 88 Akın**)
BELEDİYE DERİNCE: Yunus**, Sercan** (Dakika 46 Bertuğ**) Rıdvan***, Koray**, Mehmet Bağlı**, (Dakika 65 Sefa Durmuş**) Efe Karaoğlu*, Muhammed Enes** (Dakika 75 Melih*) Tayfur***, Sinan Morgil**, Mehmet Tosun**(Dakika 80 Mesut*) Tayfun** (Dakika 65 Muhammet*)
GOLLER: Dakika 8 Pen. ve 70 Umut Dilek, Dakika 61 Yusuf Kerçin (Kemerspor)
KARTLAR KIRMIZI : Efe (Belediye Derince
SARI: Seyit (Kemer Spor) Sertuğ, Muhammet (Belediye Denice Spor)
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR:
Dakika 8, Sinan, ceza sahası içinde Yusuf Kerçin’i düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Umut Dilek topun başına geldi plase bir vuruşla topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi ve 1-0 öne geçti.
Dakika 11, Seyit sağ kanattan ceza sahasına güzel ve kavisli bir orta yaptı topu iyi takip eden Umut Dilek’in kafa vuruşunu kaleci aynı güzellikle dışarı çelerek gole izin vermedi.
Dakika 61, Ramazan’ın ara pası ile orta sahadan aldığı topla direk kaleye yönlenen Yusuf Kerçin plase bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-0
Dakika 70 Kemer Spor baskılı oyununu ve orta sahada orkestra şefi gibi oyunu yönlendiren Ramazan Umut Dilek’i topla buluşturdu. Kaleci Yunus ile karşı karşıya kalan Umut plase bir vuruşla topu filelere gönderdi.3-0
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.