Üniversite üzerinden ticaret mi dönüyor?

GÜNDEM 31.07.2024 - 23:41, Güncelleme: 01.08.2024 - 00:04 5427+ kez okundu.
 

Üniversite üzerinden ticaret mi dönüyor?

FETÖ iltisaklısı olma nedeniyle görevden alınan Rektör İsrafil Kurtcephe döneminde Döşemealtı’nda alınan parsellerin listesi herkesi şok etti. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın da 999.97 m2 yerinin olması dikkatlerden kaçmadı. Akıllara ‘Üniversite üzerinden ticaret mi döndürüyorlar?” sorusunu getirdi.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye kalkınan hain darbe girişiminden sonra görevden alınan Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe tarafından Döşemealtı ilçesinde kooperatif kurulmak üzere arsalar alındığı ve bu arsalardan 999.97 m2’sinin şimdiki Rektör Özlenen Özkan’a ait olduğu iddia edildi. Uzun süredir halkın nezdinde ve halktan uzak bir anlayışla rektörlük görevini yürüttüğü konuşulan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan’ın 4 yılını tamamlamasına rağmen, köprü yapının akademik başarıları gölgede bırakması gündemin birinci maddesine oturdu. FETÖ İLTİSAKLISI REKTÖRÜN HİSSE ORTAKLARI KİMLER? Döşemealtı ilçesinde alınan ada ve parsellerin sahipleri arasında FETÖ’den atılan Eski Rektör İsrafil Kurtcephe’nin kızı Beyzanur Kahyaoğlu, yine FETÖ’den ihraç edilen Zafer Sarı, Nedim Sever’in eşi Songül Sever, mevcut Rektör Özlenen Özkan, Rektör adaylığına soyunan ve görevden alınan Murat Turhan’ın eşi Özge Turhan yer alırken, devlette görev yapan bu kadar insanı hangi oluşum yada yapının bir araya getirdiği merak ediliyor. BEŞTEPE ZİYARETİ VE PERDE ARKASI Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın başvurular başlamadan hemen önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, fotoğrafın servis edilmesi, herkes tarafından tepkiyle karşılandı. Rektör’ün bu hamlesi, araya referans koyarak diğer adayların önünü kesmeye yönelik olduğu iddia ediliyor. Öte yandan yapılan Rektörlük müracaatlarına bakılırsa Rektör Özkan’ın hamlesinde başarılı olduğu öne sürülüyor. Peki Rektör Özlenen Özkan, neden Erdoğan’ı ziyaret etti? Ziyaretin ardından özellikle rektör adayları arasında rahatsızlık meydana gelirken ziyaretin teşekkür ve VEDA amaçlı olduğu da kulislerde konuşulur hale geldi. Rektör Özkan’ın konu ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı da merak ediliyor. Biz soralım, Rektör Özkan cevaplasın: Lara’da açılan Ofisler, Konyaaltı siyah binada ticaretler döndüğü ve botox alanında kazanıldığı iddia edilen paralar gerçek mi? Ortada bu kadar ticari ve ekonomik dedikodular dönerken, içlerinden birinin rektör olması para trafiğini etkiliyor mu? Şehrin en çok kazanan doktorlar ve ödenen vergiler listesinde bu ekipten neden hiç kimse yok? Önde gelen Ulusal STK’ların Antalya temsilcisi ve Başkanlarının Rektör Özlenen Özkan’ın yaptığı iddia edilen eziyet , zulüm ve haksızlıklardan dolayı belgeleri ile birlikte rektörlüğe devam etmemesi için dilekçe ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başvurdukları doğru mu? Eğer ortada böyle şikayet dolu bir dilekçe var ise, Rektör Özkan ne yanlışlar yaptı, kimlere nasıl zulmetti? Rektör Özkan üniversitede dönen ticaretleri var ise bozulmasın diye rektör adaylarından birine ‘biz seni destekleyelim rektör ol sen de bizim ticaretimize karışma’ dedi mi? Aşağıdaki fotoğrafa dikkatli bakıldığında Antalya merkez Döşemealtı ilçesinde 1563-2/ 1565-1 / 1570-13 / 1571-1 Ada ve parsellerde bulunan isimlerin kimler olduğu ayrıntıları ile ortaya çıkacaktır.  
FETÖ iltisaklısı olma nedeniyle görevden alınan Rektör İsrafil Kurtcephe döneminde Döşemealtı’nda alınan parsellerin listesi herkesi şok etti. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın da 999.97 m2 yerinin olması dikkatlerden kaçmadı. Akıllara ‘Üniversite üzerinden ticaret mi döndürüyorlar?” sorusunu getirdi.
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye kalkınan hain darbe girişiminden sonra görevden alınan Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe tarafından Döşemealtı ilçesinde kooperatif kurulmak üzere arsalar alındığı ve bu arsalardan 999.97 m2’sinin şimdiki Rektör Özlenen Özkan’a ait olduğu iddia edildi. Uzun süredir halkın nezdinde ve halktan uzak bir anlayışla rektörlük görevini yürüttüğü konuşulan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özkan’ın 4 yılını tamamlamasına rağmen, köprü yapının akademik başarıları gölgede bırakması gündemin birinci maddesine oturdu.
FETÖ İLTİSAKLISI REKTÖRÜN HİSSE ORTAKLARI KİMLER?
Döşemealtı ilçesinde alınan ada ve parsellerin sahipleri arasında FETÖ’den atılan Eski Rektör İsrafil Kurtcephe’nin kızı Beyzanur Kahyaoğlu, yine FETÖ’den ihraç edilen Zafer Sarı, Nedim Sever’in eşi Songül Sever, mevcut Rektör Özlenen Özkan, Rektör adaylığına soyunan ve görevden alınan Murat Turhan’ın eşi Özge Turhan yer alırken, devlette görev yapan bu kadar insanı hangi oluşum yada yapının bir araya getirdiği merak ediliyor.
BEŞTEPE ZİYARETİ VE PERDE ARKASI
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın başvurular başlamadan hemen önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, fotoğrafın servis edilmesi, herkes tarafından tepkiyle karşılandı. Rektör’ün bu hamlesi, araya referans koyarak diğer adayların önünü kesmeye yönelik olduğu iddia ediliyor. Öte yandan yapılan Rektörlük müracaatlarına bakılırsa Rektör Özkan’ın hamlesinde başarılı olduğu öne sürülüyor. Peki Rektör Özlenen Özkan, neden Erdoğan’ı ziyaret etti? Ziyaretin ardından özellikle rektör adayları arasında rahatsızlık meydana gelirken ziyaretin teşekkür ve VEDA amaçlı olduğu da kulislerde konuşulur hale geldi. Rektör Özkan’ın konu ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı da merak ediliyor.
Biz soralım, Rektör Özkan cevaplasın:
Lara’da açılan Ofisler, Konyaaltı siyah binada ticaretler döndüğü ve botox alanında kazanıldığı iddia edilen paralar gerçek mi?
Ortada bu kadar ticari ve ekonomik dedikodular dönerken, içlerinden birinin rektör olması para trafiğini etkiliyor mu?
Şehrin en çok kazanan doktorlar ve ödenen vergiler listesinde bu ekipten neden hiç kimse yok?
Önde gelen Ulusal STK’ların Antalya temsilcisi ve Başkanlarının Rektör Özlenen Özkan’ın yaptığı iddia edilen eziyet , zulüm ve haksızlıklardan dolayı belgeleri ile birlikte rektörlüğe devam etmemesi için dilekçe ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başvurdukları doğru mu?
Eğer ortada böyle şikayet dolu bir dilekçe var ise, Rektör Özkan ne yanlışlar yaptı, kimlere nasıl zulmetti?
Rektör Özkan üniversitede dönen ticaretleri var ise bozulmasın diye rektör adaylarından birine ‘biz seni destekleyelim rektör ol sen de bizim ticaretimize karışma’ dedi mi?
Aşağıdaki fotoğrafa dikkatli bakıldığında Antalya merkez Döşemealtı ilçesinde 1563-2/ 1565-1 / 1570-13 / 1571-1 Ada ve parsellerde bulunan isimlerin kimler olduğu ayrıntıları ile ortaya çıkacaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.