VALİ YAZICI, "EN GÜVENLİ ŞEHİR ANTALYA..."

TURİZM 11.09.2020 - 00:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1477+ kez okundu.
 

VALİ YAZICI, "EN GÜVENLİ ŞEHİR ANTALYA..."

Yazıcı, "Güvenli Şehrimizi El Birliğiyle Korumaya Devam Ediyoruz"

Vali Ersin Yazıcı Turizmin gözdesi güzel Antalya’mızda alınan kararlar doğrultusundaki tedbirleri yerinde inceledi. İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Covid 19 denetimi kapsamında, pandemi tehdidine karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için alınan kararların sahadaki uygulamalarını yerinde incelemeye devam etti. Vali Ersin Yazıcı "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Covid 19 tedbirleri denetiminde Muratpaşa ilçesi Tekelioğlu caddesi Fener Kavşağı’ındaki pek çok iş yeri ve işletmeleri; Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Başoğlu’nun eşliğindeki bir heyetle ziyaret etti. İş yeri ve işletme sahipleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, “ İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı 81 ilde mesken hariç istisnasız maske kullanımı zorunluluğunu, toplu taşım araçlarında ayakta yolcu alınmamasına ilişkin kararları denetledik. Salgın bilindiği gibi ülkemizde tekrar artış eğilimi gösterdi. Güvenli şehir, turizmin gözdesi güzel Antalya’mızı tedbirleri elden bırakmadan, rehavete kapılmadan virüse karşı korumaya devam edeceğiz. Şehrimizi el birliğiyle korumaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaptığım denetlemelerde maske, mesafe, hijyen kurallarına dikkat edilmesi beni mutlu etti.” dedi. Vali Ersin Yazıcı, denetimleri boyunca işletme ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyararak maske mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı. Esnaflarımıza bol kazançlar, hayırlı işler ve sağlıklı günler dileğinde bulundu.
Yazıcı, "Güvenli Şehrimizi El Birliğiyle Korumaya Devam Ediyoruz"

Vali Ersin Yazıcı Turizmin gözdesi güzel Antalya’mızda alınan kararlar doğrultusundaki tedbirleri yerinde inceledi. İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Covid 19 denetimi kapsamında, pandemi tehdidine karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için alınan kararların sahadaki uygulamalarını yerinde incelemeye devam etti.

Vali Ersin Yazıcı "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Covid 19 tedbirleri denetiminde Muratpaşa ilçesi Tekelioğlu caddesi Fener Kavşağı’ındaki pek çok iş yeri ve işletmeleri; Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Başoğlu’nun eşliğindeki bir heyetle ziyaret etti.

İş yeri ve işletme sahipleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, “ İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı 81 ilde mesken hariç istisnasız maske kullanımı zorunluluğunu, toplu taşım araçlarında ayakta yolcu alınmamasına ilişkin kararları denetledik.

Salgın bilindiği gibi ülkemizde tekrar artış eğilimi gösterdi. Güvenli şehir, turizmin gözdesi güzel Antalya’mızı tedbirleri elden bırakmadan, rehavete kapılmadan virüse karşı korumaya devam edeceğiz. Şehrimizi el birliğiyle korumaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yaptığım denetlemelerde maske, mesafe, hijyen kurallarına dikkat edilmesi beni mutlu etti.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, denetimleri boyunca işletme ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyararak maske mesafe ve hijyen kurallarını hatırlattı. Esnaflarımıza bol kazançlar, hayırlı işler ve sağlıklı günler dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.