VARSAK YAYLASINA OTOBÜS SEFERİ

YAŞAM 02.08.2020 - 01:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2046+ kez okundu.
 

VARSAK YAYLASINA OTOBÜS SEFERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi bunaltıcı yaz aylarında ‘Yayla Zamanı’ sloganıyla seferler düzenleyecek. Saklıkent ve Feslikan yaylalarının ardından Varsak Yaylası için de seferler 4 Ağustos Salı günü başlıyor.

Büyükşehir’den Varsak Yaylasına otobüs seferi 4 Ağustos Salı günü başlıyor   Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıları yaylaya çıkarıyor. Yaz aylarında bunaltıcı ve nemli havadan bir nebze kurtulmak isteyen vatandaşlar Torosların zirvelerine yakın yayla mahallerine çıkıyor. Kendi ulaşım araçları olmayan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete sunulan otobüs hatlarıyla yayla keyfini yaşama imkânı buluyor. ULAŞIM BEDELİ 14 TL Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı 4 Ağustos 2020 Salı günü VY24 VARSAK-YAYLA hattı ile hizmet vermeye başlayacak. Günde tek sefer olarak hizmet verecek otobüs hattı akşam saat 17.30’da Eski Varsak Belediyesi önünden kalkarak Varsak yayla merkezine ulaşacak. Sabah Varsak yayla merkezinden saat 05.45’de Antalya’ya dönüş seferi başlıyor. Ulaşım bedeli 14 lira olduğu Yayla Hattında binişler sadece ANTALYAKART ile yapılıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi bunaltıcı yaz aylarında ‘Yayla Zamanı’ sloganıyla seferler düzenleyecek. Saklıkent ve Feslikan yaylalarının ardından Varsak Yaylası için de seferler 4 Ağustos Salı günü başlıyor.

Büyükşehir’den Varsak Yaylasına otobüs seferi 4 Ağustos Salı günü başlıyor
 

Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıları yaylaya çıkarıyor. Yaz aylarında bunaltıcı ve nemli havadan bir nebze kurtulmak isteyen vatandaşlar Torosların zirvelerine yakın yayla mahallerine çıkıyor.

Kendi ulaşım araçları olmayan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete sunulan otobüs hatlarıyla yayla keyfini yaşama imkânı buluyor.

ULAŞIM BEDELİ 14 TL

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı 4 Ağustos 2020 Salı günü VY24 VARSAK-YAYLA hattı ile hizmet vermeye başlayacak. Günde tek sefer olarak hizmet verecek otobüs hattı akşam saat 17.30’da Eski Varsak Belediyesi önünden kalkarak Varsak yayla merkezine ulaşacak.

Sabah Varsak yayla merkezinden saat 05.45’de Antalya’ya dönüş seferi başlıyor. Ulaşım bedeli 14 lira olduğu Yayla Hattında binişler sadece ANTALYAKART ile yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.