Ve Başkan Böcek artık evinde!

SAĞLIK 04.12.2020 - 21:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1844+ kez okundu.
 

Ve Başkan Böcek artık evinde!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 108 gün sonra evine döndü. Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi tamamlanarak evine dönmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Böcek, evinden hemşerilerine selam ve sevgilerini gönderdi. ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mesajı verdi.

Koronavirüse yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle 108 gündür tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, artık evine döndü. AÜ Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda tedavisi başarıyla tamamlanarak normal odaya alınan Başkan Böcek, bu süreci de başarıyla tamamlayarak artık taburcu oldu. Başkan Böcek, 3 Aralık Perşembe akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden taburcu edilerek evine döndü. Başkan Böcek, bu mutluluğunu hemşerileriyle sosyal medya üzerinden anlamlı bir mesajla paylaştı. “Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşerilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Biz birlikte güçlüyüz” diye seslenen Başkan Böcek’in paylaşımını sevenleri de yorum yağmuruna tuttu. Antalyalılar ve Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar, Başkan Böcek’in taburcu olduğu haberine sevinç, mutluluk, özlem ve seni seviyoruz mesajları ile karşılık verdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 108 gün sonra evine döndü. Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi tamamlanarak evine dönmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Böcek, evinden hemşerilerine selam ve sevgilerini gönderdi. ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mesajı verdi.

Koronavirüse yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle 108 gündür tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, artık evine döndü. AÜ Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda tedavisi başarıyla tamamlanarak normal odaya alınan Başkan Böcek, bu süreci de başarıyla tamamlayarak artık taburcu oldu. Başkan Böcek, 3 Aralık Perşembe akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden taburcu edilerek evine döndü.

Başkan Böcek, bu mutluluğunu hemşerileriyle sosyal medya üzerinden anlamlı bir mesajla paylaştı. “Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşerilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Biz birlikte güçlüyüz” diye seslenen Başkan Böcek’in paylaşımını sevenleri de yorum yağmuruna tuttu. Antalyalılar ve Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar, Başkan Böcek’in taburcu olduğu haberine sevinç, mutluluk, özlem ve seni seviyoruz mesajları ile karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.