VEKİL, İSTİFA ETMEDEN ÖNCE KİMİNLE GÖRÜŞTÜ?

SİYASET 19.02.2020 - 17:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2179+ kez okundu.
 

VEKİL, İSTİFA ETMEDEN ÖNCE KİMİNLE GÖRÜŞTÜ?

İyi Parti'de peş peşe milletvekili istifaları yaşandı. Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, neden istifa etti?

İyi Parti'de peş peşe milletvekili istifaları yaşandı ve gündemi işgal eden konuların başında yer aldı. Antalya'da ise değişen durum yok. Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa etti. Ardından basında 'Tuğba Vural Çokal, MHP'ye mi geçiyor, Ali Babacan ile mi görüşüyor?' gibi haberler çıktı. Tuğba Vural Çokal'ın istifa etmeden önce kiminle görüştüğü ve karar aşamasını 19 Şubat 2020 Çarşamba günü www.Gazeteakdeniz.com.tr ‘den takip edebilirsiniz,
İyi Parti'de peş peşe milletvekili istifaları yaşandı. Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, neden istifa etti?

İyi Parti'de peş peşe milletvekili istifaları yaşandı ve gündemi işgal eden konuların başında yer aldı. Antalya'da ise değişen durum yok. Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa etti. Ardından basında 'Tuğba Vural Çokal, MHP'ye mi geçiyor, Ali Babacan ile mi görüşüyor?' gibi haberler çıktı.

Tuğba Vural Çokal'ın istifa etmeden önce kiminle görüştüğü ve karar aşamasını 19 Şubat 2020 Çarşamba günü www.Gazeteakdeniz.com.tr ‘den takip edebilirsiniz,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.