"YIKIM PROJESİNE ENGEL OLACAĞIZ"

SİYASET 12.06.2021 - 23:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1691+ kez okundu.
 

"YIKIM PROJESİNE ENGEL OLACAĞIZ"

Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya, Kanal İstanbul yıkım projesini yaptırmayacaklarını belirterek, engel olacaklarını söyledi.

Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı açıklamada, kanal İstanbul yıkım projesine karşı olduklarını söyledi. Başkan Kaya her ne pahasına olursa oldun engel olacaklarını ifade etti.   Yapılan açıklama şöyle:   Kanal İstanbul inşaatına dur demek sadece 3 veya 4 saatimizi alacaktır. Biz Milli Mücadele Partisi Yönetim kurulu Olarak; tüm kadromuzla birlikte Erdoğan’ın sahte diplomalı olduğunu, Kamu gücü yetkisini bilerek ve kasıtlı olarak gasp ettiğini ve bu yetkisini kötüye kullandığını, ülkemizi mafyavari, çetevari bir yapılanma dahilinde korku imparatorluğu anlayışı içinde yönettiğini, kendisini ve ailesini koruyucu özel yasalar çıkardığını, YSK’nu Anayasa Mahkemesinden üstün bir konuma getirerek, YSK kararlarına karşı dava açılamaz hükmünü getirdiği; hakkında dava açılacak adli makam ve yargı olmadığını dolayısıyla hakkında sahte diploma, sahte evrak düzenleme, kullanma, seçim hileleri, seçsis seçim sistemi sahtekarlığı ile Milli irademizin zorla, hile ve sahtekarlıklarla ele geçirildiğini böyle bir suç örgütünün ileride mutlaka Vatana ihanet, yolsuzluk, rüşvet, gasp, resmi evraklarda sahtekarlık, seçsis seçim sistemi üzerinden hilekarlık ve TAM YETKİ GASPI suçlamaları ve bu suçların Failleri olarak yargılanıp, hesap verecekleri iddiaları ile ülkemizde bulunan bütün Yabancı Ülke Elçiliklerine, Konsolosluklarına ve Hükümet Başkanlarına, Dışişleri Bakanlıklarına hitaben noter kanalı ile ihtar çekerek, akp hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılan tüm anlaşmaları, sözleşmeleri, akit’leri, taahhütnameleri, ipotekleri, rehin işlemlerini, borçlanmaları, kredileri, satışları, Geçiş garantili, taahhütlere bağlı yapım işlerini, Yüklenici Firma taahhüt ve sözleşmelerini, inşaat, yol, köprü, tünel, boğaz, baraj, kanal, gibi her türlü yapılan ve yapılacak olan işleri, atılan her türlü imzaları ve onaylamaları, çıkarılan yasaları, atamaları, Genelgeleri, hiçbir şekilde kabul etmediğimizi, etmeyeceğimizi, bu tür işlerden dolayı hiçbir sorumluluğu ve ileride doğması muhtemel hukuki ihtilaflarda taraf olmayacağımızı, bizi bağlamayacağını, aldığımız bu önemli kararları noter huzurunda beyan edip, imzaladığımızı, onayladığımızı ve bu ihtarımızın bütün Dünya Ülkelerine noter kanalıyla ACİL İHTAR VE UYARI Niteliğinde gönderilerek imza karşılığı tebliğ edilmesini ve Yerel,ulusal ve de Uluslararası basın ve medya aracılığı ile tüm Ülkelere duyuracağız. Böyle bir girişimimiz ile tüm Dünya Ülkeleri titreyecek, Türkiye’ye kredi vermeyecek, herhangi bir resmi taahhüt, sözleşme, anlaşma, gibi işlemlere yanaşmayacaklardır. Kanal İstanbul için Kredi veya borç para vermeyeceklerdir. Böylece; tüm dünya Ülkeleri de Milli Mücadele Partisini duymuş, tanımış ve muhatap olarak kabul etmiş olacaktır.
Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya, Kanal İstanbul yıkım projesini yaptırmayacaklarını belirterek, engel olacaklarını söyledi.
Milli Mücadele Partisi Genel başkanı Ahmet Kaya yaptığı yazılı açıklamada, kanal İstanbul yıkım projesine karşı olduklarını söyledi. Başkan Kaya her ne pahasına olursa oldun engel olacaklarını ifade etti.
 
Yapılan açıklama şöyle:
 
Kanal İstanbul inşaatına dur demek sadece 3 veya 4 saatimizi alacaktır.
Biz Milli Mücadele Partisi Yönetim kurulu Olarak;
tüm kadromuzla birlikte Erdoğan’ın sahte diplomalı olduğunu, Kamu gücü yetkisini bilerek ve kasıtlı olarak gasp ettiğini ve bu yetkisini kötüye kullandığını, ülkemizi mafyavari, çetevari bir yapılanma dahilinde korku imparatorluğu anlayışı içinde yönettiğini, kendisini ve ailesini koruyucu özel yasalar çıkardığını, YSK’nu Anayasa Mahkemesinden üstün bir konuma getirerek, YSK kararlarına karşı dava açılamaz hükmünü getirdiği; hakkında dava açılacak adli makam ve yargı olmadığını dolayısıyla hakkında sahte diploma, sahte evrak düzenleme, kullanma, seçim hileleri, seçsis seçim sistemi sahtekarlığı ile Milli irademizin zorla, hile ve sahtekarlıklarla ele geçirildiğini böyle bir suç örgütünün ileride mutlaka Vatana ihanet, yolsuzluk, rüşvet, gasp, resmi evraklarda sahtekarlık, seçsis seçim sistemi üzerinden hilekarlık ve TAM YETKİ GASPI suçlamaları ve bu suçların Failleri olarak yargılanıp, hesap verecekleri iddiaları ile ülkemizde bulunan bütün Yabancı Ülke Elçiliklerine, Konsolosluklarına ve Hükümet Başkanlarına, Dışişleri Bakanlıklarına hitaben noter kanalı ile ihtar çekerek, akp hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılan tüm anlaşmaları, sözleşmeleri, akit’leri, taahhütnameleri, ipotekleri, rehin işlemlerini, borçlanmaları, kredileri, satışları, Geçiş garantili, taahhütlere bağlı yapım işlerini, Yüklenici Firma taahhüt ve sözleşmelerini, inşaat, yol, köprü, tünel, boğaz, baraj, kanal, gibi her türlü yapılan ve yapılacak olan işleri, atılan her türlü imzaları ve onaylamaları, çıkarılan yasaları, atamaları, Genelgeleri, hiçbir şekilde kabul etmediğimizi, etmeyeceğimizi, bu tür işlerden dolayı hiçbir sorumluluğu ve ileride doğması muhtemel hukuki ihtilaflarda taraf olmayacağımızı, bizi bağlamayacağını, aldığımız bu önemli kararları noter huzurunda beyan edip, imzaladığımızı, onayladığımızı ve bu ihtarımızın bütün Dünya Ülkelerine noter kanalıyla ACİL İHTAR VE UYARI Niteliğinde gönderilerek imza karşılığı tebliğ edilmesini ve Yerel,ulusal ve de Uluslararası basın ve medya aracılığı ile tüm Ülkelere duyuracağız.
Böyle bir girişimimiz ile tüm Dünya Ülkeleri titreyecek, Türkiye’ye kredi vermeyecek, herhangi bir resmi taahhüt, sözleşme, anlaşma, gibi işlemlere yanaşmayacaklardır. Kanal İstanbul için Kredi veya borç para vermeyeceklerdir. Böylece; tüm dünya Ülkeleri de Milli Mücadele Partisini duymuş, tanımış ve muhatap olarak kabul etmiş olacaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.