Ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır

SİYASET 09.01.2021 - 21:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2422+ kez okundu.
 

Ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, İYİ Parti’ye ‘İP’ diyen AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’e tepki gösterdi. Tayfur, “Bir kişi İYİ Parti’ye İP diyorsa, bilin ki; ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır” dedi.

AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’in yaptığı basın açıklamasında İYİ Parti’den ‘İP’ diye bahsetmesine İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur cevap verdi. Başkan Tayfur, Bir kişi İYİ Parti’ye İP diyorsa; ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır” diye konuştu. Gençlere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kadar değer verip dinleyen başka bir siyasetçi olmadığını hatırlatan Başkan Tayfur, İYİ Parti’nin adını gençlerin bulduğunu söyledi. Başkan Tayfur, “Bazı kendini bilmez siyasetçiler İP kelimesini hakaret etmek, aşağılamak, küçümsemek için söylüyorlar. Bu sözü söyleyen kim olursa olsun, o çirkinleşen ağzıyla milyonlarca Türk Milliyetçisi ve İYİ Parti’ye oy verenlere hakaret ediyor. Biz kimseye hakaret etmezken, sadece birilerinin anlaşılmaz tavırlarına gülüp, anlamaya çalışıyoruz” dedi. Bizi ip atanlarla karıştırmasınlar AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Ülker’in İYİ Parti’yi zamanında kendilerine ip atan Devlet Bahçeli ile karıştırmamaları gerektiğine vurgu yapan Başkan Tayfur, “İYİ Parti'yi, son bir umutla; memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençler kurdu. İYİ Parti'yi hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınlar, oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocuklarımız kurdu. İYİ Parti'yi, iki yumruk arasına sıkıştırılan, bu vatanın has evladı Kürt'ler kurdu, Zaza'lar kurdu. İYİ Parti'yi, “Ali” dedi, “Hızır” dedi diye, Atatürk'ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenler kurdu. İYİ Parti'yi, “Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim, Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim” diyenler; kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkanlar kurdu. Şimdi kimse çıkıp, Türkiye’nin yükselen değeri ve umudun tek adresi olan İYİ Parti’ye ‘İP’ diyemez. Önce size ip atan küçük ortağınıza bir bakın. Unutmayın ki, İP tuğlayı hizasında, iti de yuvasında tutar” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, İYİ Parti’ye ‘İP’ diyen AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’e tepki gösterdi. Tayfur, “Bir kişi İYİ Parti’ye İP diyorsa, bilin ki; ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır” dedi.

AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker’in yaptığı basın açıklamasında İYİ Parti’den ‘İP’ diye bahsetmesine İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur cevap verdi. Başkan Tayfur, Bir kişi İYİ Parti’ye İP diyorsa; ya ipi başkasının elindedir yada Türk düşmanıdır” diye konuştu. Gençlere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kadar değer verip dinleyen başka bir siyasetçi olmadığını hatırlatan Başkan Tayfur, İYİ Parti’nin adını gençlerin bulduğunu söyledi. Başkan Tayfur, “Bazı kendini bilmez siyasetçiler İP kelimesini hakaret etmek, aşağılamak, küçümsemek için söylüyorlar. Bu sözü söyleyen kim olursa olsun, o çirkinleşen ağzıyla milyonlarca Türk Milliyetçisi ve İYİ Parti’ye oy verenlere hakaret ediyor. Biz kimseye hakaret etmezken, sadece birilerinin anlaşılmaz tavırlarına gülüp, anlamaya çalışıyoruz” dedi.

Bizi ip atanlarla karıştırmasınlar

AKP Muratpaşa İlçe Başkanı Ülker’in İYİ Parti’yi zamanında kendilerine ip atan Devlet Bahçeli ile karıştırmamaları gerektiğine vurgu yapan Başkan Tayfur, “İYİ Parti'yi, son bir umutla; memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençler kurdu. İYİ Parti'yi hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınlar, oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocuklarımız kurdu. İYİ Parti'yi, iki yumruk arasına sıkıştırılan, bu vatanın has evladı Kürt'ler kurdu, Zaza'lar kurdu. İYİ Parti'yi, “Ali” dedi, “Hızır” dedi diye, Atatürk'ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenler kurdu. İYİ Parti'yi, “Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim, Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim” diyenler; kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkanlar kurdu. Şimdi kimse çıkıp, Türkiye’nin yükselen değeri ve umudun tek adresi olan İYİ Parti’ye ‘İP’ diyemez. Önce size ip atan küçük ortağınıza bir bakın. Unutmayın ki, İP tuğlayı hizasında, iti de yuvasında tutar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.