YİVLİ MİNARE ÖNÜNDE ÇİFTE TANITIM..

SPOR 17.06.2021 - 21:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2731+ kez okundu.
 

YİVLİ MİNARE ÖNÜNDE ÇİFTE TANITIM..

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’a isim sponsoru olan Fraport TAV ile 1+1 yıl daha sponsorluk anlaşması yapıldı. İmza töreni Antalyaspor’un ambleminde de yer alan kentin tarihi simgelerinden Yivli Minare manzarası ile Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı

Geçtiğimiz sezonu 44 puanla 16. sırada tamamlayan Antalyaspor ile Fraport TAV Antalya Havalimanı arasında 1+1 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. İmza töreni Antalyaspor'un ambleminde de yer alan ve şehrin simgelerinden Yivli Minare manzarası eşliğinde yapılırken, törene Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor As Başkanı Berkay Bahar ve Fraport TAV Antalya Havalimanı müdürleri Deniz Varol ile Bilgehan Yılmaz katıldı. 2020 Ocak ayında Fraport TAV ile yapılan isim sponsorluğunun 1+1 yıl daha uzatılması kararı alındığını belirten Antalyaspor As Başkanı Berkay Bahar, "Antalyaspor’umuzu daha üst seviyelere çıkartabilmek için, bu sene kaybettiğimiz kupayı şehrimize getirebilmek için Fraport TAV'ın desteği bizim için çok önemliydi. Bizleri kırmayarak sponsorluğun 1+1 yıl daha uzatılması kararı alındı" dedi.   Başarılara imza atacağız Özellikle maçların seyircisiz olarak oynandığı pandemi döneminde sponsorlarla devam edebilmenin önemli olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise, "Bu zor günlerde Fraport TAV ailesi bizimle birlikte oldu. Bizim amacımız sportif başarı ile beraber, Fraport ailesinin marka değerine katkı sunmak, inşallah başarılı oluruz. İki camiaya da hayırlı olsun" dedi. Fraport TAV Antalya Havalimanı Müdürü Deniz Varol ise, "Her iki camiaya da hayırlı olmasını arzu ediyoruz. Yaklaşık 1.5 yıl önce Ali Şafak Öztürk başkanımızla başladığımız serüveni Mustafa başkanımız ve bugün Aziz başkanımızla çok farklı bir seviyeye taşıdığımız ortak hareketi dileriz ki çok daha üst noktalara taşıyabiliriz. Kupa belki son dakika diğer takıma geçti ama biz yeni yılda çok daha güzel başarılara hep beraber imza atacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.   İşi profesyonellere bırakırız Varol, bir gazetecinin Antalyaspor'dan talep olması halinde yıldız bir oyuncu transferi yapıp yapmayacakları yönündeki sorusuna ise, "Bu tür konulara yorum yapmak istemiyoruz. Çünkü uzmanlık alanımız değil. Bizim işimiz gönül işi, Antalyaspor'a gönülden destek vermek. Devamında yöneticilerimiz bu konulara yön verirler. Biz onların her türlü kararına saygı duyarız. Konuları uzmanlarına, profesyonellerine bırakırız" şeklinde konuştu. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise, "Bir bunu her zaman kendi aramızda tartışırız. Kulüplerin maddi durumu ortada, Fraport ile uzun süredir çalışıyoruz ve daha uzun süre çalışmak istiyoruz. Transfer politikamıza göre ortak bir karar veririz" dedi. İmza töreni için Yivli Minare manzarasının seçilmesine de değinen Fraport TAV Antalya Havalimanı Müdürü Deniz Varol, "Vizyonu da ön plana çıkartmış olduk. Çıtayı o kadar yükseğe çıkardık ki, Antalya'ya ve logomuza bir vurgu, ayrıca güçlenerek geldiğimizin de bir sinyalidir" ifadelerini kullandı.  
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’a isim sponsoru olan Fraport TAV ile 1+1 yıl daha sponsorluk anlaşması yapıldı. İmza töreni Antalyaspor’un ambleminde de yer alan kentin tarihi simgelerinden Yivli Minare manzarası ile Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı

Geçtiğimiz sezonu 44 puanla 16. sırada tamamlayan Antalyaspor ile Fraport TAV Antalya Havalimanı arasında 1+1 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. İmza töreni Antalyaspor'un ambleminde de yer alan ve şehrin simgelerinden Yivli Minare manzarası eşliğinde yapılırken, törene Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor As Başkanı Berkay Bahar ve Fraport TAV Antalya Havalimanı müdürleri Deniz Varol ile Bilgehan Yılmaz katıldı. 2020 Ocak ayında Fraport TAV ile yapılan isim sponsorluğunun 1+1 yıl daha uzatılması kararı alındığını belirten Antalyaspor As Başkanı Berkay Bahar, "Antalyaspor’umuzu daha üst seviyelere çıkartabilmek için, bu sene kaybettiğimiz kupayı şehrimize getirebilmek için Fraport TAV'ın desteği bizim için çok önemliydi. Bizleri kırmayarak sponsorluğun 1+1 yıl daha uzatılması kararı alındı" dedi.
 
Başarılara imza atacağız
Özellikle maçların seyircisiz olarak oynandığı pandemi döneminde sponsorlarla devam edebilmenin önemli olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise, "Bu zor günlerde Fraport TAV ailesi bizimle birlikte oldu. Bizim amacımız sportif başarı ile beraber, Fraport ailesinin marka değerine katkı sunmak, inşallah başarılı oluruz. İki camiaya da hayırlı olsun" dedi. Fraport TAV Antalya Havalimanı Müdürü Deniz Varol ise, "Her iki camiaya da hayırlı olmasını arzu ediyoruz. Yaklaşık 1.5 yıl önce Ali Şafak Öztürk başkanımızla başladığımız serüveni Mustafa başkanımız ve bugün Aziz başkanımızla çok farklı bir seviyeye taşıdığımız ortak hareketi dileriz ki çok daha üst noktalara taşıyabiliriz. Kupa belki son dakika diğer takıma geçti ama biz yeni yılda çok daha güzel başarılara hep beraber imza atacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
 
İşi profesyonellere bırakırız
Varol, bir gazetecinin Antalyaspor'dan talep olması halinde yıldız bir oyuncu transferi yapıp yapmayacakları yönündeki sorusuna ise, "Bu tür konulara yorum yapmak istemiyoruz. Çünkü uzmanlık alanımız değil. Bizim işimiz gönül işi, Antalyaspor'a gönülden destek vermek. Devamında yöneticilerimiz bu konulara yön verirler. Biz onların her türlü kararına saygı duyarız. Konuları uzmanlarına, profesyonellerine bırakırız" şeklinde konuştu. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise, "Bir bunu her zaman kendi aramızda tartışırız. Kulüplerin maddi durumu ortada, Fraport ile uzun süredir çalışıyoruz ve daha uzun süre çalışmak istiyoruz. Transfer politikamıza göre ortak bir karar veririz" dedi. İmza töreni için Yivli Minare manzarasının seçilmesine de değinen Fraport TAV Antalya Havalimanı Müdürü Deniz Varol, "Vizyonu da ön plana çıkartmış olduk. Çıtayı o kadar yükseğe çıkardık ki, Antalya'ya ve logomuza bir vurgu, ayrıca güçlenerek geldiğimizin de bir sinyalidir" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.