Yusuf Mecek de İyi Parti’den istifa etti

SİYASET 18.01.2024 - 21:12, Güncelleme: 18.01.2024 - 21:12 2184+ kez okundu.
 

Yusuf Mecek de İyi Parti’den istifa etti

2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Serik Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Mecek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İyi Parti, özellikle Antalya’daki istifalarla çalkalanmaya devam ediyor. İl Yönetiminden 60 kişinin istifasının ardından Kurucular Kurulu Üyesi Av. Başak Karataş da sosyal medyadan yaptığı açıklama ile istifa etmişti. İstifalara bir yenisi daha eklendi. 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Serik Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Mecek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.   İŞTE YUSUF MECEK’İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI: Değerli Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili durumlardan dolayı burada toplandık. Ben 2019 yılında (Chp - İyi Parti) ittifakının Serik Belediye Başkan adayı oldum. Aynı süreçte iyi partiden aday adayı olan Mehmet Habalı adaylığı onaylanmayınca kendisi DSP’den aday olarak Millet İttifakının karşısında yeraldı. Bu durum Millet İttifakının Serik’te seçimi kaybetmesine neden olurken Serik’in 5 yıl daha hizmetsiz kalmasında başrolü oynadı. Görevde bulunduğu 15 yıllık sürede bir kaç park dışında Serik’te bir tuvalet dahi yapamayan, Sözde Mühendis olduğu halde Serik’te bir imar uygulaması bile yapamayan, Serik’in merkezinin simgesi olan Halk Pazarını yok eden, O bölgeye işe yaramaz bir ucube yapı bırakan. Ve o yapıdan dolayı kullanılan kredinin borcunu 2023 yılına kadar Serik halkına ödeten, Serik’in kalbine olmayacak bir yere Belediye binası sıkıştıran, Adamına göre imar izni vererek Serik’in imarına hançer saplayan, Serik’i Turizm gelirlerinde uzaklaştıran Sayın Mehmet Habalı; “2019 Seçimlerinde İYİ Parti genel merkezi tarafından mağdur edildim” diye suçladığı İYİ Parti’den aday edilmiştir. Mehmet Habalı İYİ Parti Genel Merkezine nasıl bir vaat yada ne verdiyse genel başkan elini kaldırmıştır.  2019 yılındaki Serik’in kaderi ile oynayan şahıs aynı senaryoyu vizyona sürmüştür. Bu senaryoda yer almam mümkün olmadığı gibi böyle bir şahısla aynı çizgide olamayacağımdan dolayı mensubu olduğum İYİ Parti’den istifa ediyorum. Belek’te 15 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde yapmış olduğum hizmetlerim, halkıma sahiplenişim ve duruşum ortadadır. Ben ne söz verdiysem sözümü tutmuşumdur. Kirletilen ve etik değerlerinden uzaklaştırılan bu siyaset ortamında menfaat ve hesaplaşma peşinde koşanların yanında asla olmayacağımı ifade ediyor,  Saygı ve selamlarımı sunuyorum
2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Serik Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Mecek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İyi Parti, özellikle Antalya’daki istifalarla çalkalanmaya devam ediyor. İl Yönetiminden 60 kişinin istifasının ardından Kurucular Kurulu Üyesi Av. Başak Karataş da sosyal medyadan yaptığı açıklama ile istifa etmişti. İstifalara bir yenisi daha eklendi. 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Serik Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Mecek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

 

İŞTE YUSUF MECEK’İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI:

Değerli Hemşehrilerim;

Bildiğiniz üzere önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili durumlardan dolayı burada toplandık.

Ben 2019 yılında (Chp - İyi Parti) ittifakının Serik Belediye Başkan adayı oldum. Aynı süreçte iyi partiden aday adayı olan Mehmet Habalı adaylığı onaylanmayınca kendisi DSP’den aday olarak Millet İttifakının karşısında yeraldı. Bu durum Millet İttifakının Serik’te seçimi kaybetmesine neden olurken Serik’in 5 yıl daha hizmetsiz kalmasında başrolü oynadı.

Görevde bulunduğu 15 yıllık sürede bir kaç park dışında Serik’te bir tuvalet dahi yapamayan,

Sözde Mühendis olduğu halde Serik’te bir imar uygulaması bile yapamayan,

Serik’in merkezinin simgesi olan Halk Pazarını yok eden,

O bölgeye işe yaramaz bir ucube yapı bırakan. Ve o yapıdan dolayı kullanılan kredinin borcunu 2023 yılına kadar Serik halkına ödeten,

Serik’in kalbine olmayacak bir yere Belediye binası sıkıştıran,

Adamına göre imar izni vererek Serik’in imarına hançer saplayan,

Serik’i Turizm gelirlerinde uzaklaştıran Sayın Mehmet Habalı;

“2019 Seçimlerinde İYİ Parti genel merkezi tarafından mağdur edildim” diye suçladığı İYİ Parti’den aday edilmiştir.

Mehmet Habalı İYİ Parti Genel Merkezine nasıl bir vaat yada ne verdiyse genel başkan elini kaldırmıştır. 

2019 yılındaki Serik’in kaderi ile oynayan şahıs aynı senaryoyu vizyona sürmüştür.

Bu senaryoda yer almam mümkün olmadığı gibi böyle bir şahısla aynı çizgide olamayacağımdan dolayı mensubu olduğum İYİ Parti’den istifa ediyorum.

Belek’te 15 yıllık Belediye Başkanlığım döneminde yapmış olduğum hizmetlerim, halkıma sahiplenişim ve duruşum ortadadır. Ben ne söz verdiysem sözümü tutmuşumdur.

Kirletilen ve etik değerlerinden uzaklaştırılan bu siyaset ortamında menfaat ve hesaplaşma peşinde koşanların yanında asla olmayacağımı ifade ediyor, 

Saygı ve selamlarımı sunuyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.