Zeki Demir, İzmir yolcusu

SANAT 16.10.2020 - 18:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1693+ kez okundu.
 

Zeki Demir, İzmir yolcusu

Gazetemiz haber muhabiri ve kşe yazarı da olan aktr Zeki Demir 23 Ekim'de İzmir'e Dünyaca ünlü Holywood yıldızları ile aynı filmde ana karakter olarak rol alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile çekilecek olan X The End Tıme isimli filmin direktör ve senaristi Türk asıllı ABD Vatandaşı Sean GK .

GAZETECİ OYUNCU ZEKİ DEMİR , DÜNYA STARLARI İLE AYNI FİLMDE  Gazetemiz haber muhabiri ve kşe yazarı da olan aktr Zeki Demir 23 Ekim'de İzmir'e Dünyaca ünlü Holywood yıldızları  ile aynı filmde ana karakter olarak rol alacak. Yaklaşık 25 yıldır tiyatro ve sinema ile de ilgilenen Demir, bu süreçte altmış kadar filmde rol aldığını ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ninde katkı sunacağı ve 23 Ekim de İzmir in tarihi ve doğal platolarında çekilecek olan filmde ana karakterlerden birini canlandıracak olan gazeteci oyuncu Zeki Demir, " altmış kadar sette bulundum, oynadım ama Hollywood starları ile dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sette olmak müthiş heyecan verici" dedi.  ON DÜNYA STARI 23 EKİM DE TÜRKİYE DE ... Türk asıllı ABD Vatandaşı Yönetmen Sean GK nin senaryosunu yazıp yönettiği; Newway Filmin yapımcılığında, Türk asıllı yapımcı Max Oliver'in de yapım ortağı olduğu X The End Tıme isimli filmin çekimlerine dünyaca ünlü yıldız oyuncular geliyor. Birbirinden ünlü dünya starlarının film çekimi için Türkiye ye gelecek olması şimdiden büyük heyacan yaşattı.  TESTERE VE TERMİNATÖR'ÜN BAŞROLLERİ  Birbirinden ünlü Holywood yıldızlarını yer alacağı film Dünyaca ünlü Oscar Film Festivalinde de yarışacak. TESTERE filmi basrol oyuncusu Costas MANDYLOR ve TERMINATOR filmi basrol KRISTANNA LOKEN başrollerde yer alacaklar. X The End Tıme de ayrıca 8 tane daha ünlü Holywood yıldızı rol alacak. X Men filminin çekimleri için 23 Ekim de Türkiye ye, İzmir'e gelecek oyuncular tretman çekimleri için 24 ve 25 Ekim 2020 günü kamera önünde olacaklar.  İZMİR BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR.  Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli olduğuna dikkat çeken filmin yönetmeni Sean GK, iki yıldan beri üzerinde çalıştıkları proje için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konaklama, ulaşım, yemek desteği aldıklarını ifade ederek , Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de teşekkür etti. Film dünya geneli 50 ülkede birden aynı anda gösterime girecek.   
Gazetemiz haber muhabiri ve kşe yazarı da olan aktr Zeki Demir 23 Ekim'de İzmir'e Dünyaca ünlü Holywood yıldızları ile aynı filmde ana karakter olarak rol alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile çekilecek olan X The End Tıme isimli filmin direktör ve senaristi Türk asıllı ABD Vatandaşı Sean GK .

GAZETECİ OYUNCU ZEKİ DEMİR , DÜNYA STARLARI İLE AYNI FİLMDE 

Gazetemiz haber muhabiri ve kşe yazarı da olan aktr Zeki Demir 23 Ekim'de İzmir'e Dünyaca ünlü Holywood yıldızları  ile aynı filmde ana karakter olarak rol alacak. Yaklaşık 25 yıldır tiyatro ve sinema ile de ilgilenen Demir, bu süreçte altmış kadar filmde rol aldığını ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ninde katkı sunacağı ve 23 Ekim de İzmir in tarihi ve doğal platolarında çekilecek olan filmde ana karakterlerden birini canlandıracak olan gazeteci oyuncu Zeki Demir, " altmış kadar sette bulundum, oynadım ama Hollywood starları ile dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sette olmak müthiş heyecan verici" dedi. 


ON DÜNYA STARI 23 EKİM DE TÜRKİYE DE ...
Türk asıllı ABD Vatandaşı Yönetmen Sean GK nin senaryosunu yazıp yönettiği; Newway Filmin yapımcılığında, Türk asıllı yapımcı Max Oliver'in de yapım ortağı olduğu X The End Tıme isimli filmin çekimlerine dünyaca ünlü yıldız oyuncular geliyor. Birbirinden ünlü dünya starlarının film çekimi için Türkiye ye gelecek olması şimdiden büyük heyacan yaşattı. 


TESTERE VE TERMİNATÖR'ÜN BAŞROLLERİ 
Birbirinden ünlü Holywood yıldızlarını yer alacağı film Dünyaca ünlü Oscar Film Festivalinde de yarışacak. TESTERE filmi basrol oyuncusu Costas MANDYLOR ve TERMINATOR filmi basrol KRISTANNA LOKEN başrollerde yer alacaklar. X The End Tıme de ayrıca 8 tane daha ünlü Holywood yıldızı rol alacak. X Men filminin çekimleri için 23 Ekim de Türkiye ye, İzmir'e gelecek oyuncular tretman çekimleri için 24 ve 25 Ekim 2020 günü kamera önünde olacaklar. 


İZMİR BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR. 
Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli olduğuna dikkat çeken filmin yönetmeni Sean GK, iki yıldan beri üzerinde çalıştıkları proje için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konaklama, ulaşım, yemek desteği aldıklarını ifade ederek , Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de teşekkür etti. Film dünya geneli 50 ülkede birden aynı anda gösterime girecek. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.