Çocukların Karne Sevinci ve Velilerin Heyecanlı Bekleyişi!

EĞİTİM 25.01.2022 - 21:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1737+ kez okundu.
 

Çocukların Karne Sevinci ve Velilerin Heyecanlı Bekleyişi!

Pandemi nedeniyle karneleri elektronik ortamda verilen 18 milyon öğrenci, 2 yıl sonra ilk kez öğretmenlerinin elinden karne aldı.

Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesinde eğitim veren Hakkı Saygan İlköğretim Okulunda öğrenciler karnelerini almanın sevincini yaşadı. Öğrenciler 2 yılın ardından ilk kez okulda karne almanın heyecanını yaşadı. Pandemi nedeniyle geçen yıl karneler e-okul'da erişime açılmıştı. İsteyen veli ya da öğrenci basılı karnesini daha sonra okullarına giderek almıştı. Salgın nedeniyle sınıflarda karne dağıtımı olmamıştı. Öğrenciler en son okullarında karne heyecanını 17 Ocak 2020'de yaşamıştı. Bu gün karnelerini alan Öğrenciler 7 Şubat'a kadar tatil yapacak. Kemer Kuzdere Mahallesinde eğitim gören Hakkı Saygan İlk Öğretim Okulunda karnesini alan öğrenciler sevinirken velilerde okul dışında çocuklarının bu sevincine ortak oldular.
Pandemi nedeniyle karneleri elektronik ortamda verilen 18 milyon öğrenci, 2 yıl sonra ilk kez öğretmenlerinin elinden karne aldı.
Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesinde eğitim veren Hakkı Saygan İlköğretim Okulunda öğrenciler karnelerini almanın sevincini yaşadı.
Öğrenciler 2 yılın ardından ilk kez okulda karne almanın heyecanını yaşadı. Pandemi nedeniyle geçen yıl karneler e-okul'da erişime açılmıştı. İsteyen veli ya da öğrenci basılı karnesini daha sonra okullarına giderek almıştı. Salgın nedeniyle sınıflarda karne dağıtımı olmamıştı. Öğrenciler en son okullarında karne heyecanını 17 Ocak 2020'de yaşamıştı. Bu gün karnelerini alan Öğrenciler 7 Şubat'a kadar tatil yapacak.
Kemer Kuzdere Mahallesinde eğitim gören Hakkı Saygan İlk Öğretim Okulunda karnesini alan öğrenciler sevinirken velilerde okul dışında çocuklarının bu sevincine ortak oldular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.