DIŞARDA YAŞAR, KEPEZ’DE ŞAŞAR!

DÜNYA 10.03.2024 - 22:15, Güncelleme: 10.03.2024 - 22:18 2040+ kez okundu.
 

DIŞARDA YAŞAR, KEPEZ’DE ŞAŞAR!

6 Mart’ta proje lansmanı yapan AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, gazetecilerle yer veremedikleri için ‘özür toplantısı’ düzenledi. Toplantıda gazetecinin ‘Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu hangi mahallede kullandınız?’ yönelttiği soruya Sümer, “Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım” diye cevap verdi.

AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde 6 Mart’ta Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde basın mensuplarına yer ayarlayamadıkları için ‘özür toplantısı’ düzenlediklerini belirten Sümer, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecinin ‘Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunuzu hangi mahallede kullandınız’ sorusuna ‘Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım’ diye cevap veren Sümer, zor anlar yaşadı. İŞTE GÜLDÜREN O SORU VE CEVABI Döşemealtı’nda yaşayan ve 14 Mayıs’taki seçimlerde oyunu Döşemealtı’nda kullanan AKP Kepez Adayı Rıza Sümer, belli ki Kepez’den aday olabilmek için ikametgahını Esentepe Mahallesi’ne aldırıp, ‘Varsak’ta yaşıyorum’ diyor. Başka bir ilçede yaşamasına rağmen Kepez Belediye Başkan adaylığına bir engel olmaması rağmen, vatandaşların adeta gözünü boyayıp, tribünlere oynayan Sümer’in Gazeteci ile diyaloğu herkesi güldürdü. İşte o diyalog: Gazeteci: Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu hangi mahallede kullandınız? Rıza Sümer: Genel seçimlerde Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım. Gazeteci: Esentepe Mahallesi’ndesiniz? Rıza Sümer: Evet Esentepe. Gazeteci: Gerçekten orada oturuyor musunuz? Rıza Sümer: Vallahi bazen oturuyoruz, bazen başka yerde oturuyoruz. Meydan’da da evim var. Korkuteli’nde de evim var. Farklı yerlerde de var.
6 Mart’ta proje lansmanı yapan AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, gazetecilerle yer veremedikleri için ‘özür toplantısı’ düzenledi. Toplantıda gazetecinin ‘Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu hangi mahallede kullandınız?’ yönelttiği soruya Sümer, “Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım” diye cevap verdi.

AKP Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde 6 Mart’ta Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde basın mensuplarına yer ayarlayamadıkları için ‘özür toplantısı’ düzenlediklerini belirten Sümer, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecinin ‘Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunuzu hangi mahallede kullandınız’ sorusuna ‘Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım’ diye cevap veren Sümer, zor anlar yaşadı.

İŞTE GÜLDÜREN O SORU VE CEVABI

Döşemealtı’nda yaşayan ve 14 Mayıs’taki seçimlerde oyunu Döşemealtı’nda kullanan AKP Kepez Adayı Rıza Sümer, belli ki Kepez’den aday olabilmek için ikametgahını Esentepe Mahallesi’ne aldırıp, ‘Varsak’ta yaşıyorum’ diyor. Başka bir ilçede yaşamasına rağmen Kepez Belediye Başkan adaylığına bir engel olmaması rağmen, vatandaşların adeta gözünü boyayıp, tribünlere oynayan Sümer’in Gazeteci ile diyaloğu herkesi güldürdü. İşte o diyalog:

Gazeteci: Genel Seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu hangi mahallede kullandınız?

Rıza Sümer: Genel seçimlerde Döşemealtı’nda kullandım. Şimdi Varsak’tayım.

Gazeteci: Esentepe Mahallesi’ndesiniz?

Rıza Sümer: Evet Esentepe.

Gazeteci: Gerçekten orada oturuyor musunuz?

Rıza Sümer: Vallahi bazen oturuyoruz, bazen başka yerde oturuyoruz. Meydan’da da evim var. Korkuteli’nde de evim var. Farklı yerlerde de var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.