Duran Öz, Manavgat'ta adaylığını açıkladı

SİYASİ PARTİLER 27.12.2023 - 12:06, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:06 1608+ kez okundu.
 

Duran Öz, Manavgat'ta adaylığını açıkladı

İyi Parti Manavgat İlçe Divan Kurulu Üyesi ve partinin ilk kuruluşundan bu yana verdiği mücadelelerle bilinen Duran Öz, yerel seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı.

İyi Parti Manavgat İlçe Divan Kurulu Üyesi ve partinin ilk kuruluşundan bu yana verdiği mücadelelerle bilinen Duran Öz, yerel seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı. Duran Öz, adaylığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.  İşte Duran Öz'ün paylaşımı: Genel başkanımız sayın Meral Akşenerin ‘‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’’ diyerek açtığı bayrağın peşinden şehir şehir, belde belde dolaşarak ülkemizin kurtuluşu, ülkümüzün zaferi için seferber olduk. Manavgat’ta önce ‘’Meral Akşener Gönüllüleri’’ sonra da ‘’İYİ Parti Teşkilatı’’ içerisinde yaklaşık 10-15 kişi ile başlayan sonrasında da gittikçe büyüyen bir davanın öncüleri arasında yer aldım ve bundan hep gurur duydum. Öyle ki partimize karşı acımasızca yürütülen iftira ve karalama kampanyasına karşı dimdik duran Manavgat’ta tek bir kişi kalsa bu kişi Duran Öz olacaktır. Bu böyle bilinmelidir. Gerek iş hayatım boyunca genellikle belediyelere yaptığım işlerde edindiğim deneyimlerimle, gerekse çocukluğumdan beri içinde bulunduğum siyasetteki birikimlerimle Manavgat Belediye Meclis üyeliğine aday oldum. Çocuk denebilecek yaşlardan itibaren bir şekilde siyasetin içerisinde yer aldım,daha önce milliyetçi hareket partisi idi adım şimdi iyi parti ismimiz her ne olur ise olsun yolumuz bir çift mavi gözlü bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur..... Manavgat halkının desteğiyle İYİ belediyecilik, temiz, dürüst ve doğru yönetim nasıl olur göstermek için arkadaşlarımla birlikte bu göreve talibiz. Kaybolan kent kimliği nasıl geri kazandırılır, Yaşanabilir bir Manavgat değil, yaşamaktan zevk alınan bir Manavgat nasıl oluşturulur, ortaya çıkan rant birilerinin değil kentimizin faydasına nasıl kullanılır, yolsuzluk ve adam kayırma nasıl önlenir, şeffaf ve dürüst belediye yönetimi nasıl olur, gelişen ve kalabalıklaşan kentlerin sorunları nasıl çözülür ve geleceğe nasıl hazırlanır Bütün bu soru ve sorunların cevabı tüm Türkiye’de olduğu gibi Manavgat’ta da İYİ parti başkan ve meclis üyelerinin iş başına gelmesiyle uygulamalı olarak cevabını bulduğunu göreceksiniz. Biz de tüm çalışmalarımızın genel başkanımızın çizdiği bu doğrultuda olacağına şimdiden burada, sizin huzurunuzda söz veriyoruz. Arkadaşlarımla beraber aday adaylığımızın kendimize, partimize, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
İyi Parti Manavgat İlçe Divan Kurulu Üyesi ve partinin ilk kuruluşundan bu yana verdiği mücadelelerle bilinen Duran Öz, yerel seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı.
İyi Parti Manavgat İlçe Divan Kurulu Üyesi ve partinin ilk kuruluşundan bu yana verdiği mücadelelerle bilinen Duran Öz, yerel seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyeliği adaylığını açıkladı. Duran Öz, adaylığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. 

İşte Duran Öz'ün paylaşımı:

Genel başkanımız sayın Meral Akşenerin ‘‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’’ diyerek açtığı bayrağın peşinden şehir şehir, belde belde dolaşarak ülkemizin kurtuluşu, ülkümüzün zaferi için seferber olduk.
Manavgat’ta önce ‘’Meral Akşener Gönüllüleri’’ sonra da ‘’İYİ Parti Teşkilatı’’ içerisinde yaklaşık 10-15 kişi ile başlayan sonrasında da gittikçe büyüyen bir davanın öncüleri arasında yer aldım ve bundan hep gurur duydum.
Öyle ki partimize karşı acımasızca yürütülen iftira ve karalama kampanyasına karşı dimdik duran Manavgat’ta tek bir kişi kalsa bu kişi Duran Öz olacaktır. Bu böyle bilinmelidir.
Gerek iş hayatım boyunca genellikle belediyelere yaptığım işlerde edindiğim deneyimlerimle, gerekse çocukluğumdan beri içinde bulunduğum siyasetteki birikimlerimle Manavgat Belediye Meclis üyeliğine aday oldum.
Çocuk denebilecek yaşlardan itibaren bir şekilde siyasetin içerisinde yer aldım,daha önce milliyetçi hareket partisi idi adım şimdi iyi parti ismimiz her ne olur ise olsun yolumuz bir çift mavi gözlü bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur.....
Manavgat halkının desteğiyle İYİ belediyecilik, temiz, dürüst ve doğru yönetim nasıl olur göstermek için arkadaşlarımla birlikte bu göreve talibiz.
Kaybolan kent kimliği nasıl geri kazandırılır, Yaşanabilir bir Manavgat değil, yaşamaktan zevk alınan bir Manavgat nasıl oluşturulur, ortaya çıkan rant birilerinin değil kentimizin faydasına nasıl kullanılır, yolsuzluk ve adam kayırma nasıl önlenir, şeffaf ve dürüst belediye yönetimi nasıl olur, gelişen ve kalabalıklaşan kentlerin sorunları nasıl çözülür ve geleceğe nasıl hazırlanır
Bütün bu soru ve sorunların cevabı tüm Türkiye’de olduğu gibi Manavgat’ta da İYİ parti başkan ve meclis üyelerinin iş başına gelmesiyle uygulamalı olarak cevabını bulduğunu göreceksiniz.
Biz de tüm çalışmalarımızın genel başkanımızın çizdiği bu doğrultuda olacağına şimdiden burada, sizin huzurunuzda söz veriyoruz.
Arkadaşlarımla beraber aday adaylığımızın kendimize, partimize, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.