EŞ BAŞKANLAR SABIKALI ÇIKTI…!

SİYASET 28.03.2024 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2024 - 22:15 1758+ kez okundu.
 

EŞ BAŞKANLAR SABIKALI ÇIKTI…!

Rahman Şeker’i babası ve amcası zimmete para geçirmek ve rüşvet almaktan sabıkaları olduğu ortaya çıktı. Skandal dosyayı Mustafa Gül Kemer kamuoyu ile paylaştı.

ŞEKER KARDEŞLER PAZARCI ESNAFINI HARACA BAĞLAMIŞLAR İYİ Parti Kemer belediye başkan adayı Mustafa Gül, geçtiğimiz hafta Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker’e seslenerek “Baban ve Amcan Hasan Şeker ile ilgili  aldıkları cezayı çık açıkla” çağrısında bulunmuş ve  süre vermişti. Mustafa Gül’ün  verdiği süre zarfında herhangi bir açıklama yapmayan AKP’ adayı Rahman Şeker’in babası ve amcası Hasan Şeker’in  dosyasını sosyal medya hesabından açıkladı. HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADILAR Cumhur İttifakı Kemer belediye başkan adayı Rahman Şeker’in babası Mustafa Şeker ve Amcası Hasan Şeker’in 2007 yılında pazarcı esnafından haksız kazanç sağladıkları nedeniyle RÜŞVET almaktan sabıkaları olduğu ortaya çıktı. İYİ Parti adayı Mustafa Gül’ün yapmış olduğu açıklamaya göre, Kemer Asliye Ceza Mahkemesinin Dosya No: 2007/327 kararına göre Hasan Şeker ve Mustafa Şeker’in haksız kazanç elde etmek ve RÜŞVET almaktan 1 yıl hapis ve para cezası aldıklarını söyledi. BABASI VE AMCASI RÜŞVETÇİ ÇIKTI Mustafa Gül, sosyal medya hesabından “saygıdeğer Kemerli büyük ailem” diye başladığı açıklamasında , AKP adayı Rahman Şeker’e sorduğu soruya cevap gelmediğini belirterek açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi.  Hasan Şeker’in belediye başkanlığı döneminde Kardeşi Mustafa Şeker ile birlikte pazarcı esnafından işgaliye parası olarak topladıkları paraları ZİMMETE geçirdikleri ve RÜŞVET aldıkları gerekçesi ile Kemer Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl hapis ve para cezası ile cezalandırıldıklarını açıkladı. BABAN VE AMCANI KONUŞURKEN İYİ DÜŞÜN Mustafa Gül açıklamasının devamında, “İki binli yıllarda beş altı bin yatak kapasitesi olan Kemer’de bunları yapan baban Mustafa Şeker ve amcan  Hasan Şeker, 150 bin yatak kapasitesine ulaşan Kemer’de neler yapar ? diye soran Mustafa Gül, “Baban ve amcanı konuşurken ona göre konuş” dedi.  
Rahman Şeker’i babası ve amcası zimmete para geçirmek ve rüşvet almaktan sabıkaları olduğu ortaya çıktı. Skandal dosyayı Mustafa Gül Kemer kamuoyu ile paylaştı.

ŞEKER KARDEŞLER PAZARCI ESNAFINI HARACA BAĞLAMIŞLAR

İYİ Parti Kemer belediye başkan adayı Mustafa Gül, geçtiğimiz hafta Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker’e seslenerek “Baban ve Amcan Hasan Şeker ile ilgili  aldıkları cezayı çık açıkla” çağrısında bulunmuş ve  süre vermişti. Mustafa Gül’ün  verdiği süre zarfında herhangi bir açıklama yapmayan AKP’ adayı Rahman Şeker’in babası ve amcası Hasan Şeker’in  dosyasını sosyal medya hesabından açıkladı.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLADILAR

Cumhur İttifakı Kemer belediye başkan adayı Rahman Şeker’in babası Mustafa Şeker ve Amcası Hasan Şeker’in 2007 yılında pazarcı esnafından haksız kazanç sağladıkları nedeniyle RÜŞVET almaktan sabıkaları olduğu ortaya çıktı. İYİ Parti adayı Mustafa Gül’ün yapmış olduğu açıklamaya göre, Kemer Asliye Ceza Mahkemesinin Dosya No: 2007/327 kararına göre Hasan Şeker ve Mustafa Şeker’in haksız kazanç elde etmek ve RÜŞVET almaktan 1 yıl hapis ve para cezası aldıklarını söyledi.

BABASI VE AMCASI RÜŞVETÇİ ÇIKTI

Mustafa Gül, sosyal medya hesabından “saygıdeğer Kemerli büyük ailem” diye başladığı açıklamasında , AKP adayı Rahman Şeker’e sorduğu soruya cevap gelmediğini belirterek açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi.  Hasan Şeker’in belediye başkanlığı döneminde Kardeşi Mustafa Şeker ile birlikte pazarcı esnafından işgaliye parası olarak topladıkları paraları ZİMMETE geçirdikleri ve RÜŞVET aldıkları gerekçesi ile Kemer Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 1 yıl hapis ve para cezası ile cezalandırıldıklarını açıkladı.

BABAN VE AMCANI KONUŞURKEN İYİ DÜŞÜN

Mustafa Gül açıklamasının devamında, “İki binli yıllarda beş altı bin yatak kapasitesi olan Kemer’de bunları yapan baban Mustafa Şeker ve amcan  Hasan Şeker, 150 bin yatak kapasitesine ulaşan Kemer’de neler yapar ? diye soran Mustafa Gül, “Baban ve amcanı konuşurken ona göre konuş” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.