Göz Kamaştıran Şampiyonluk!

SPOR 14.06.2023 - 02:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2053+ kez okundu.
 

Göz Kamaştıran Şampiyonluk!

Antalya 2. Amatör Ligi Namaglup Şampiyon olarak bitiren Kemer FK 2020’ye görkemli kupa töreni! Perşembe günü Kemer İlçe stadında saat 17.00 başlayan karşılaşmayı Antalya Klasman hakemlerinden Hali Kolancı, Ufuk Çelebi ve Kıvanç İriş hakem üçlüsünün yönetti. Maç her iki takın attığı birer golle 1-1 sonuçlandı.

Maçın gollerini Maçın 8. Dakikasında misafir takımdan Özgür kaydederken, ev sahibi Kemer FK golünü ise dakika 76'da Yusuf Sağlam kaydetti. Kemer İlçe Stadında (Kazım Gül Spor Tesisleri) Perşambe günü oynan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Kaş Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak ligi Namaglup bitirerek Kemer’e Gurur yaşattı. Maçta Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Antalya Futbol İl Temsilcisi Başkanı İsmail Şener, Antalya AFKS Bölge Başkanı Sibel Bal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin takdim ettiler. Şampiyonluk ödülünü sunan Antalya Futbol Temsilcisi Başkanı İsmail Şener yaptığı konuşmada; Kemer’de şampiyonluklar art arda gelmeye başladı. Kemer İdmanyurdu, Kemer FK 2020 ve Oflaz Kemer Kartalları U-17 takımı şampiyon oldular. Demek ki Kemer’de güzel şeyler olabiliyor, hepinizi yürekten kutluyorum. Dedi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da yaptığı konuşmada Şampiyon olan takımı, teknik heyeti ve Yönetim Kurulu kutluyorum. Şampiyonluk hayırlı olsun. Dedi Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın başarılı teknik adamı Melih Bildiş; başarının sırrının inanmak olduğunu söyledi. Her söylemimizde de 'Biz şampiyon olacağız' dedik. Buna inandık. İnancımızı sürdürdük ve başarılı olduk." emeği geçen Başta Kulüp Başkanımız Özcan Balık'a As Başkanımız İsmail Özen'e Teknik Menajerimiz kulübümüzün ağabeyi Cumali Balık ile futbolcularımıza ve taraftarlarımıza ve ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi. Şampiyon takıma ve gençlere sahip çıkan iş insanı Turizmci Özcan Balık ise; Sezon başında şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını belirten Özcan Balık, İnandık ve başardık. Bundan sonra daha da güçleneceğiz bir üst ligde de şampiyon olup Allahın izniyle bu takımı Profesyonel Lige Çıkaracağız. Bizleri her maçta yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız sayın Necati Topaloğlu’na futbolcularımızın ailelerine, türbinlerde bizlere destek veren gönül dostlarımıza ve Takımımızın Teknik ekibine ve futbolcularıma sonsuz teşekkürlerimi sunar şampiyonluk Kemer’e yakıştı. Dedi
Antalya 2. Amatör Ligi Namaglup Şampiyon olarak bitiren Kemer FK 2020’ye görkemli kupa töreni! Perşembe günü Kemer İlçe stadında saat 17.00 başlayan karşılaşmayı Antalya Klasman hakemlerinden Hali Kolancı, Ufuk Çelebi ve Kıvanç İriş hakem üçlüsünün yönetti. Maç her iki takın attığı birer golle 1-1 sonuçlandı.
Maçın gollerini Maçın 8. Dakikasında misafir takımdan Özgür kaydederken, ev sahibi Kemer FK golünü ise dakika 76'da Yusuf Sağlam kaydetti.
Kemer İlçe Stadında (Kazım Gül Spor Tesisleri) Perşambe günü oynan karşılaşmada ligin güçlü ekiplerinden Kaş Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak ligi Namaglup bitirerek Kemer’e Gurur yaşattı.
Maçta Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Antalya Futbol İl Temsilcisi Başkanı İsmail Şener, Antalya AFKS Bölge Başkanı Sibel Bal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Cumali Afşin takdim ettiler.
Şampiyonluk ödülünü sunan Antalya Futbol Temsilcisi Başkanı İsmail Şener yaptığı konuşmada; Kemer’de şampiyonluklar art arda gelmeye başladı. Kemer İdmanyurdu, Kemer FK 2020 ve Oflaz Kemer Kartalları U-17 takımı şampiyon oldular. Demek ki Kemer’de güzel şeyler olabiliyor, hepinizi yürekten kutluyorum. Dedi
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da yaptığı konuşmada Şampiyon olan takımı, teknik heyeti ve Yönetim Kurulu kutluyorum. Şampiyonluk hayırlı olsun. Dedi
Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın başarılı teknik adamı Melih Bildiş; başarının sırrının inanmak olduğunu söyledi. Her söylemimizde de 'Biz şampiyon olacağız' dedik. Buna inandık. İnancımızı sürdürdük ve başarılı olduk." emeği geçen Başta Kulüp Başkanımız Özcan Balık'a As Başkanımız İsmail Özen'e Teknik Menajerimiz kulübümüzün ağabeyi Cumali Balık ile futbolcularımıza ve taraftarlarımıza ve ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.
Şampiyon takıma ve gençlere sahip çıkan iş insanı Turizmci Özcan Balık ise; Sezon başında şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını belirten Özcan Balık, İnandık ve başardık. Bundan sonra daha da güçleneceğiz bir üst ligde de şampiyon olup Allahın izniyle bu takımı Profesyonel Lige Çıkaracağız. Bizleri her maçta yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız sayın Necati Topaloğlu’na futbolcularımızın ailelerine, türbinlerde bizlere destek veren gönül dostlarımıza ve Takımımızın Teknik ekibine ve futbolcularıma sonsuz teşekkürlerimi sunar şampiyonluk Kemer’e yakıştı. Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.