LİDER KEMERSPOR KAŞ BELEDİYE MAÇINA HAZIRLANIYOR

SPOR 05.12.2023 - 23:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2913+ kez okundu.
 

LİDER KEMERSPOR KAŞ BELEDİYE MAÇINA HAZIRLANIYOR

Lider Kemer FK Hız Kesmeden Kaş Belediye Maçı Hazırlıklarına Başladı!

Antalya Batı grubunda mücadele eden Lider Kemer FK Antalya Hal Spor galibiyetinin ardından, hafta sonu oynanacak Kaş Belediye Spor çalışmalarına bir gün aranın ardından başladı. İki sezondur müthiş bir çıkış yakalayan ve ligde 3 puan kaybeden Kaş Belediye Sporun 3 puan önünde moralli Lider Kemer FK Spor, 9 Aralık Cumartesi günü derbi maçında Kaş Belediye engelini de kayıpsız atlatmak istiyor. Son ligi maçında deplasmanda Antalya Hal Sporu 4-2 mağlup eden, Kemer FK, derbi maçının hazırlıklarına Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) deki idman ile hazırlanırken; çalışma koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı antrenmanın ardından, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam edildi. Sonrasında ise antrenman programı, yapılan bireysel çalışmalara bitirildi. Takımda sakat oyuncu bulunmadığı, cezalı Efe Türk katılmazken tüm futbolcular sahada yerini aldı. Haber: Reşat AYDOĞDU  
Lider Kemer FK Hız Kesmeden Kaş Belediye Maçı Hazırlıklarına Başladı!
Antalya Batı grubunda mücadele eden Lider Kemer FK Antalya Hal Spor galibiyetinin ardından, hafta sonu oynanacak Kaş Belediye Spor çalışmalarına bir gün aranın ardından başladı.
İki sezondur müthiş bir çıkış yakalayan ve ligde 3 puan kaybeden Kaş Belediye Sporun 3 puan önünde moralli Lider Kemer FK Spor, 9 Aralık Cumartesi günü derbi maçında Kaş Belediye engelini de kayıpsız atlatmak istiyor.
Son ligi maçında deplasmanda Antalya Hal Sporu 4-2 mağlup eden, Kemer FK, derbi maçının hazırlıklarına Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) deki idman ile hazırlanırken; çalışma koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı antrenmanın ardından, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam edildi. Sonrasında ise antrenman programı, yapılan bireysel çalışmalara bitirildi.
Takımda sakat oyuncu bulunmadığı, cezalı Efe Türk katılmazken tüm futbolcular sahada yerini aldı.
Haber: Reşat AYDOĞDU
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.