KUMLUCA'DA BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI

SPOR 01.05.2024 - 14:05, Güncelleme: 01.05.2024 - 14:05 3211+ kez okundu.
 

KUMLUCA'DA BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI

Kumluca Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.

Bu yıl 25. düzenlenen ve 70 başpehlivanın er meydanına çıktığı Kumluca Yağlı Güreşleri'nde finale Yusuf Can Zeybek'i mağlup eden Fatih Atlı ile Cengizhan Yıldırım'ı yenen Enes Doğan kaldılar. SÜRPRİZ SONUÇLAR OLDU İsmail Balaban ilk turda, Ali Gürbüz ve Orhan Okulu ise 3. turda mağlup olarak güreşlere erken veda ettiler. Diğer favori isimlerden Yusuf Can Zeybek ise yarı finalde elendi. Böylece finale Muratpaşa Belediyesi'nden Enes Doğan ile Manavgat Belediyesi'nden Fatih Atlı kaldı. GÜREŞLER GECE SONUÇLANDI Müsabakaların son derece çekişmeli geçmesi nedeniyle genelikle puanlamaya kaldı. Bu nedenle de final karşılaması 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 22.00'de başladı. Hayli heyecanlı geçen güreşin puanlamaya gitmesine kısa bir süre kala Fatih Atlı, Enes Doğan'ı mağlup ederek başpehlivan oldu.
Kumluca Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.
Bu yıl 25. düzenlenen ve 70 başpehlivanın er meydanına çıktığı Kumluca Yağlı Güreşleri'nde finale Yusuf Can Zeybek'i mağlup eden Fatih Atlı ile Cengizhan Yıldırım'ı yenen Enes Doğan kaldılar.
SÜRPRİZ SONUÇLAR OLDU
İsmail Balaban ilk turda, Ali Gürbüz ve Orhan Okulu ise 3. turda mağlup olarak güreşlere erken veda ettiler. Diğer favori isimlerden Yusuf Can Zeybek ise yarı finalde elendi. Böylece finale Muratpaşa Belediyesi'nden Enes Doğan ile Manavgat Belediyesi'nden Fatih Atlı kaldı.
GÜREŞLER GECE SONUÇLANDI
Müsabakaların son derece çekişmeli geçmesi nedeniyle genelikle puanlamaya kaldı. Bu nedenle de final karşılaması 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 22.00'de başladı. Hayli heyecanlı geçen güreşin puanlamaya gitmesine kısa bir süre kala Fatih Atlı, Enes Doğan'ı mağlup ederek başpehlivan oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.