KIRBIYIK SAHTE BASIN KARTI MI KULLANIYOR ?

ASAYİŞ 07.04.2020 - 23:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3006+ kez okundu.
 

KIRBIYIK SAHTE BASIN KARTI MI KULLANIYOR ?

Alkol üretim tesisinde bakanlık yetkililerinin yapmış olduğu denetimlerde etil alkolün içerisinde sağlığa zararlı madde çıktığı için ruhsatı iptal edilen Kırbıyık A.Ş’nin sahibi Harun Kırbıyık hakkında skandalların ardı arkası kesilmiyor

O iş adamı bu defa sahte araç basın kartı kullandığı iddia edildi ? Haber merkezimize gelen AGC logolu araç basın kartı kime ait ? AGC Yönetiminin bilgisi dahilinde mi kullanılıyor ? Harun Kırbıyık AGC üyesi mi ?   Antalya’nın Aksu ilçesi’nde KIRBIYIK AŞ. Markası ile alkol üretim tesisi sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’a ait fabrika ile ilgili sağlığa zararlı madde tespiti ile ilgili haberlerimizden sonra skandallar arka arkaya gelmeye başladı. Yapılan haberlerden sonra gazeteciler hakkında mide bulandıran  paylaşımlar yapan KIRBIYIK AŞ.nin sahibi Harun Kırbıyık hakkında  yeni bir iddia daha ortaya atıldı.   SAHTE BASIN KARTI MI KULLANIYOR ? Basın mensuplarını işaret ederek  reklam karşılığı " dükkanın arka tarafına geçme" teklifinde bulunan gazetecilerin bulunduğunu ileri sürecek kadar ağır ithamlarda bulunan (Şahin) Harun Kırbıyık’a ait olduğu iddia edilen  34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta basın kartı kullandığı ihbar edildi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) logolu araç basın kartının kullanılmasında başkan Mevlüt Yeni’nin bilgisi dahilin de mi olduğu merak ediliyor. Haber merkezimize gelen ihbarda Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyesi bir gazetecinin Harun Kırbıyık’a  danışmanlık hizmeti verdiği  iddia ediliyor.   AGC YÖNETİMİ NEDEN SESSİZ ? Tarım ve Ormancılık bakanlığı tarafından insan sağlığına zararlı madde ürettiği tespit edilen KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’ın gazeteciler hakkında reklam karşılığı " dükkanın arka tarafına geçme" teklifinde bulunan gazetecilerin bulunduğunu ileri sürmesi ve 34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta AGC logolu araç basın kartı kullandığı iddiası ile  başkan Mevlüt Yeni’nin neden sessiz kaldığını merak ediyoruz. Yine iddia edildiği gibi AGC yönetiminden bir gazetecinin firmaya danışmanlık hizmeti verdiği ve bu yüzden olayın ört bas edilmeye çalışıldığı yönündeki iddialar doğru mu ? Beyaz renkli Range Rowe araç ile ilgili araştırmalarımız devam ederken AGC yönetiminin ve firma yetkilisi Harun Kırbıyık’ın bu konuda açıklamalarını siz okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.  
Alkol üretim tesisinde bakanlık yetkililerinin yapmış olduğu denetimlerde etil alkolün içerisinde sağlığa zararlı madde çıktığı için ruhsatı iptal edilen Kırbıyık A.Ş’nin sahibi Harun Kırbıyık hakkında skandalların ardı arkası kesilmiyor

O iş adamı bu defa sahte araç basın kartı kullandığı iddia edildi ? Haber merkezimize gelen AGC logolu araç basın kartı kime ait ? AGC Yönetiminin bilgisi dahilinde mi kullanılıyor ? Harun Kırbıyık AGC üyesi mi ?  

Antalya’nın Aksu ilçesi’nde KIRBIYIK AŞ. Markası ile alkol üretim tesisi sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’a ait fabrika ile ilgili sağlığa zararlı madde tespiti ile ilgili haberlerimizden sonra skandallar arka arkaya gelmeye başladı. Yapılan haberlerden sonra gazeteciler hakkında mide bulandıran  paylaşımlar yapan KIRBIYIK AŞ.nin sahibi Harun Kırbıyık hakkında  yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

 

SAHTE BASIN KARTI MI KULLANIYOR ?

Basın mensuplarını işaret ederek  reklam karşılığı " dükkanın arka tarafına geçme" teklifinde bulunan gazetecilerin bulunduğunu ileri sürecek kadar ağır ithamlarda bulunan (Şahin) Harun Kırbıyık’a ait olduğu iddia edilen  34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta basın kartı kullandığı ihbar edildi. Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) logolu araç basın kartının kullanılmasında başkan Mevlüt Yeni’nin bilgisi dahilin de mi olduğu merak ediliyor. Haber merkezimize gelen ihbarda Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyesi bir gazetecinin Harun Kırbıyık’a  danışmanlık hizmeti verdiği  iddia ediliyor.

 

AGC YÖNETİMİ NEDEN SESSİZ ?

Tarım ve Ormancılık bakanlığı tarafından insan sağlığına zararlı madde ürettiği tespit edilen KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi (Şahin) Harun Kırbıyık’ın gazeteciler hakkında reklam karşılığı " dükkanın arka tarafına geçme" teklifinde bulunan gazetecilerin bulunduğunu ileri sürmesi ve 34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta AGC logolu araç basın kartı kullandığı iddiası ile  başkan Mevlüt Yeni’nin neden sessiz kaldığını merak ediyoruz. Yine iddia edildiği gibi AGC yönetiminden bir gazetecinin firmaya danışmanlık hizmeti verdiği ve bu yüzden olayın ört bas edilmeye çalışıldığı yönündeki iddialar doğru mu ? Beyaz renkli Range Rowe araç ile ilgili araştırmalarımız devam ederken AGC yönetiminin ve firma yetkilisi Harun Kırbıyık’ın bu konuda açıklamalarını siz okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.