YAZIKLAR OLSUN!

SİYASET 06.05.2020 - 00:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1712+ kez okundu.
 

YAZIKLAR OLSUN!

AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, yayınlanan haberlerinden ardından yazılı açıklama yaptı.

İşte AKP’li Belediye Başkanı Enver Aptukan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İŞTE O AÇIKLAMA “Bugün saat 1400'da Antalyamız ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ile ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy, Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu, Ak Parti ve MHP milletvekillerimiz, Ak Parti ve MHP belediye başkanlarımız, Ak Parti ve MHP iI- ilçe başkanlarımız ve kurum müdürlerimizin katılımıyla telekonferans toplantısı yapılmıştır. BUNLARI BİLİYORSUNUZ DA! Toplantı sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili sayın Abdurrahman Başkan ve Ak Parti Milletvekili Kemal Çelik tarafından gündeme getirilen, benimde söz alarak açıklamalarda bulunduğum günü birlik alanlarla ilgili, Turizm Bakanı konuşmasının bir yerinde; Serik Belediyesi tarafından günü birlik alanda bulunan işletme sahibinden 500.000 Lira para alındığını belirtmesi üzerine, ben söz alarak 13 aylık Belediye Başkanıyım diye söze başlayınca. Dışişleri Bakanı, "Başkan olay sizinle ilgili değil daha önceki döneme ait bir olaydır" dedi. Turizm Bakanı da aynı şekilde daha önceki döneme ait dedi. Bende Turizm Bakanına "Devletin Bakanı olarak bunu biliyor da üzerine gitmiyorsanız yazıklar olsun “ dedim ve toplantıdan ayrıldım. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SORUŞTURMA İSTİYORUM 60 civarında kişinin katıldığı bu toplantıda geçen 500.000 Lira para alınma olayı ile ilgili 2 Bakan’dan, sayın milletvekillerimizden ve 2 il başkanımızdan gerekli açıklamaların yapılmasını istiyorum. Bu 500.000 Lira konusuyla ilgili sayın İçişleri Bakanımızdan soruşturma yapılması için müfettiş talebinde bulunacağım.”
AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, yayınlanan haberlerinden ardından yazılı açıklama yaptı.

İşte AKP’li Belediye Başkanı Enver Aptukan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İŞTE O AÇIKLAMA

“Bugün saat 1400'da Antalyamız ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ile ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy, Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu, Ak Parti ve MHP milletvekillerimiz, Ak Parti ve MHP belediye başkanlarımız, Ak Parti ve MHP iI- ilçe başkanlarımız ve kurum müdürlerimizin katılımıyla telekonferans toplantısı yapılmıştır.

BUNLARI BİLİYORSUNUZ DA!

Toplantı sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili sayın Abdurrahman Başkan ve Ak Parti Milletvekili Kemal Çelik tarafından gündeme getirilen, benimde söz alarak açıklamalarda bulunduğum günü birlik alanlarla ilgili, Turizm Bakanı konuşmasının bir yerinde; Serik Belediyesi tarafından günü birlik alanda bulunan işletme sahibinden 500.000 Lira para alındığını belirtmesi üzerine, ben söz alarak 13 aylık Belediye Başkanıyım diye söze başlayınca. Dışişleri Bakanı, "Başkan olay sizinle ilgili değil daha önceki döneme ait bir olaydır" dedi. Turizm Bakanı da aynı şekilde daha önceki döneme ait dedi. Bende Turizm Bakanına "Devletin Bakanı olarak bunu biliyor da üzerine gitmiyorsanız yazıklar olsun “ dedim ve toplantıdan ayrıldım.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SORUŞTURMA İSTİYORUM

60 civarında kişinin katıldığı bu toplantıda geçen 500.000 Lira para alınma olayı ile ilgili 2 Bakan’dan, sayın milletvekillerimizden ve 2 il başkanımızdan gerekli açıklamaların yapılmasını istiyorum. Bu 500.000 Lira konusuyla ilgili sayın İçişleri Bakanımızdan soruşturma yapılması için müfettiş talebinde bulunacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.