HÜDA PAR’dan Saadet Partisine taziye ziyareti

09.06.2020 - 22:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1762+ kez okundu.
 

HÜDA PAR’dan Saadet Partisine taziye ziyareti

HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ve beraberindeki heyet, Kapatılan Refah Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı ve Saadet Partisi YİK üyesi Ahmet Tekdal’in vefatı nedeniyle Saadet Partisi İl Başkanlığına gelerek taziye ziyaretinde bulundu. HÜDA PAR heyetini Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ve ekibi karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında Rahmet-i Rahman'a kavuşan Ahmet Tekdal beyefendi’nin vefatından dolayı üzüntülerini dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk, “merhuma  Allah'tan rahmet ve dava arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Ve Uğruna mücadele verdiği davayı kazandığına inanıyoruz dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’de taziye dileklerinden dolayı HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “heyetinizin cümle geçmişlerine Rabbimden rahmet, sağlık ve afiyet diliyorum. Şahsım ve teşkilatım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Teşekkür vasfından sonra Saadet Partili ve HÜDA PAR’lı başkanlar siyasi konulara değindiler. Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, İktidarın geçmiş politikalarını sorgulaması gerektiğinin altını çizerek; “geleceğimizi ipotek altına alan; zina yasası, süt bankası, İstanbul Sözleşmesi, AB uyum yasalarına ve TV dizilerindeki ahlaksızlıklara göz yuman, tüm uyarılarımıza rağmen bu yaptıklarından geri adım atmamış olan iktidardır. Geçmişte yaptıkları ile yüzleşmekten kaçan AK Parti hükümetidir!” ifadelerini kullandı Düzen, Ancak hükümetin bunu görmezden gelerek;  “Biz Saadet Partisi olarak yanlış gördüğümüz konularda kardeşlik hukukunun gereği hep uyardık, uyarmaktan yorulmadık, bıkmadık. ‘Üretim yatırımları yapın. Milletin kaynaklarını tüketip, yandaşların keseleri doldurmaktan vazgeçin. Kutuplaşmaya yol açmayın’ dedik. Ancak onlar bizi dinlemek yerine kendilerini ve ülkeyi felakete götürenlerin sözünü dinlemeyi tercih ettiler” diye konuştu. Hangi koşullar altında olursa olsun çözüm için gayret gösteren böyle bir milletin daha uygun imkânlara sahip olmasının hükümetin birinci görevi olduğunu belirten Düzen “Bu nedenle hükümetteki arkadaşların başka dönemleri değil; kendi dönemleri ile ilgili muhasebelerini hem maddi hem de manevi yönden yapmaları; onlara verilmiş bu ulvi görev karşısında hem dünyada hem de ahirette onları iyi edecektir” dedi. HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ise, Bizim ana hedefimiz adaletin tesis edilmesidir diyerek; “Çünkü biz inanıyoruz ki, bütün elem, eziyet, sıkıntı ve problemlerimizin sebebi adaletin olmamasındandır. Adaletin olmaması zulmü doğurur” diye konuştu. Türk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sistemin yanlışlarının peşinde sürüklenip isimlerle uğraşmak yerine, artık devletin geçmişiyle yüzleşmesinin zamanı gelmiştir. Geçmişte devlet adına yapılan yanlışlar için kendi halkından özür dileme erdemini gösterebilmelidir. Toplumsal barışı sağlamak için artık inkar ve asimilasyon politikalarını terk etmesi gerekir. Devlet halkının dini ve dili ile barışmalıdır. Yanlış uygulamaların sonuçlarını giderecek, telafi edici adımlar atılmalıdır. Eğitimin önündeki tüm engeller acilen kaldırılmalıdır."
HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ve beraberindeki heyet, Kapatılan Refah Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı ve Saadet Partisi YİK üyesi Ahmet Tekdal’in vefatı nedeniyle Saadet Partisi İl Başkanlığına gelerek taziye ziyaretinde bulundu. HÜDA PAR heyetini Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen ve ekibi karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında Rahmet-i Rahman'a kavuşan Ahmet Tekdal beyefendi’nin vefatından dolayı üzüntülerini dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk, “merhuma  Allah'tan rahmet ve dava arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Ve Uğruna mücadele verdiği davayı kazandığına inanıyoruz dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’de taziye dileklerinden dolayı HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “heyetinizin cümle geçmişlerine Rabbimden rahmet, sağlık ve afiyet diliyorum. Şahsım ve teşkilatım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Teşekkür vasfından sonra Saadet Partili ve HÜDA PAR’lı başkanlar siyasi konulara değindiler.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, İktidarın geçmiş politikalarını sorgulaması gerektiğinin altını çizerek; “geleceğimizi ipotek altına alan; zina yasası, süt bankası, İstanbul Sözleşmesi, AB uyum yasalarına ve TV dizilerindeki ahlaksızlıklara göz yuman, tüm uyarılarımıza rağmen bu yaptıklarından geri adım atmamış olan iktidardır. Geçmişte yaptıkları ile yüzleşmekten kaçan AK Parti hükümetidir!” ifadelerini kullandı

Düzen, Ancak hükümetin bunu görmezden gelerek;  “Biz Saadet Partisi olarak yanlış gördüğümüz konularda kardeşlik hukukunun gereği hep uyardık, uyarmaktan yorulmadık, bıkmadık. ‘Üretim yatırımları yapın. Milletin kaynaklarını tüketip, yandaşların keseleri doldurmaktan vazgeçin. Kutuplaşmaya yol açmayın’ dedik. Ancak onlar bizi dinlemek yerine kendilerini ve ülkeyi felakete götürenlerin sözünü dinlemeyi tercih ettiler” diye konuştu.

Hangi koşullar altında olursa olsun çözüm için gayret gösteren böyle bir milletin daha uygun imkânlara sahip olmasının hükümetin birinci görevi olduğunu belirten Düzen “Bu nedenle hükümetteki arkadaşların başka dönemleri değil; kendi dönemleri ile ilgili muhasebelerini hem maddi hem de manevi yönden yapmaları; onlara verilmiş bu ulvi görev karşısında hem dünyada hem de ahirette onları iyi edecektir” dedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Abdurrahman Türk ise, Bizim ana hedefimiz adaletin tesis edilmesidir diyerek; “Çünkü biz inanıyoruz ki, bütün elem, eziyet, sıkıntı ve problemlerimizin sebebi adaletin olmamasındandır. Adaletin olmaması zulmü doğurur” diye konuştu.

Türk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sistemin yanlışlarının peşinde sürüklenip isimlerle uğraşmak yerine, artık devletin geçmişiyle yüzleşmesinin zamanı gelmiştir. Geçmişte devlet adına yapılan yanlışlar için kendi halkından özür dileme erdemini gösterebilmelidir. Toplumsal barışı sağlamak için artık inkar ve asimilasyon politikalarını terk etmesi gerekir. Devlet halkının dini ve dili ile barışmalıdır. Yanlış uygulamaların sonuçlarını giderecek, telafi edici adımlar atılmalıdır. Eğitimin önündeki tüm engeller acilen kaldırılmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.