Muratpaşa İlçe Başkanı ve Yönetimi istifa etti

SİYASET 22.02.2024 - 19:41, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:41 1403+ kez okundu.
 

Muratpaşa İlçe Başkanı ve Yönetimi istifa etti

Yerel seçimler öncesinde en sancılı süreci yaşayan partilerin başında yer alan İyi Parti'de Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi istifa etti

İyi Parti'de yaklaşan seçimler öncesinde Genel Merkez'in listelere fazla müdahale etmesi beraberinde istifaları da getiriyor. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi, meclis üyesi listelerinin seçim kuruluna verilmesinin ardından yaptıkları toplantı ile görevlerinden istifa ettiler. İstifanın ardında Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listenin birinci sırasına kendi yakınını yazdırmak için mücadele etmesi etken olarak gösterilirken, ikinci sırada yer alan ismin de İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'a 500 bin liralık  çek verdiği yada verdirdiği iddia ediliyor. Partiye gönül veren, yıllardır Muratpaşa teşkilatı için mücadele veren insanların yok sayıldığı konuşulurken, istifaların ardından teşkilat üyelerinin çoğunun da partiden ayrılacakları gelen haberler arasında.  İŞTE O İSTİFA ETTİREN LİSTE:
Yerel seçimler öncesinde en sancılı süreci yaşayan partilerin başında yer alan İyi Parti'de Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi istifa etti

İyi Parti'de yaklaşan seçimler öncesinde Genel Merkez'in listelere fazla müdahale etmesi beraberinde istifaları da getiriyor. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi, meclis üyesi listelerinin seçim kuruluna verilmesinin ardından yaptıkları toplantı ile görevlerinden istifa ettiler. İstifanın ardında Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın listenin birinci sırasına kendi yakınını yazdırmak için mücadele etmesi etken olarak gösterilirken, ikinci sırada yer alan ismin de İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'a 500 bin liralık  çek verdiği yada verdirdiği iddia ediliyor. Partiye gönül veren, yıllardır Muratpaşa teşkilatı için mücadele veren insanların yok sayıldığı konuşulurken, istifaların ardından teşkilat üyelerinin çoğunun da partiden ayrılacakları gelen haberler arasında. 

İŞTE O İSTİFA ETTİREN LİSTE:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.