Orhan Okulu'dan Alanyaspor Başkanına Ziyaret

DÜNYA 12.12.2023 - 23:42, Güncelleme: 12.12.2023 - 23:42 1447+ kez okundu.
 

Orhan Okulu'dan Alanyaspor Başkanına Ziyaret

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde şampiyon olan Başpehlivan Orhan Okulu başkan Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Palanın Otağı sosyal medya hesabı ile tanınan Mehmet Eken, TÜRSAB Alanya 2’nci Başkanı ve 2013 - 2019 yılları Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Kerim Yılmaz ve Mehmet Boz da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Hasan Çavuşoğlu, "Şampiyonluğu kentimize getiren başpehlivanımız Orhan Okulu’yu bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini gelecek yıl 14'üncüsü yapılacak olan Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde bir kez daha aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ziyaretin anısına Başpehlivan Orhan Okulu'ya forma ve altın hediye etti.
CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde şampiyon olan Başpehlivan Orhan Okulu başkan Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette Palanın Otağı sosyal medya hesabı ile tanınan Mehmet Eken, TÜRSAB Alanya 2’nci Başkanı ve 2013 - 2019 yılları Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Kerim Yılmaz ve Mehmet Boz da yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Hasan Çavuşoğlu, "Şampiyonluğu kentimize getiren başpehlivanımız Orhan Okulu’yu bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini gelecek yıl 14'üncüsü yapılacak olan Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde bir kez daha aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi.
Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ziyaretin anısına Başpehlivan Orhan Okulu'ya forma ve altın hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.