ÜNİVERSİTE DEĞİL MOBBİNG MERKEZİ!..

GÜNDEM 10.06.2021 - 10:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2366+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE DEĞİL MOBBİNG MERKEZİ!..

Akdeniz Üniversitesi'ndeki sır ölüm ve mobbing iddialarına bir yenisi daha eklendi. Antalya’nın tanınan başarılı genel cerrahlarından Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz da yeni yönetim tarafından açığa alındı. Üniversitede yaşanan iddialara Rektör Özlenen Özkan’ın sessiz kalması da, ‘eş rektör’ tartışmalarını beraberinde getiriyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde kendisine mobbing uygulandığını çevresine söyleyerek hayatını kaybeden Akdeniz Üniversitesi'nin 'kara kutusu' olarak bilinen Çağrı Sertaç Kesici'nin cesedi kaybolduktan 18 gün sonra bulunmuş ve gözler Rektör Yardımcısı Murat Turhan’a çevrilmişti. Şimdi de Antalya’da herkesin tanıdığı, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olan Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın ‘düzmece’ olduğu öne sürülen bir sebeple açığa alındığı haberi gündeme geldi.   AYAK OYUNU MU YAPILDI? Ofis hayatında aşağılama, alay, damgalama, dışlama ve izolasyon gibi eylemlerle açığa çıkan mobbing, son günlerde Üniversite’nin gündeminden düşmeyen bir eylem haline geldi. Rektör Yardımcısı Murat Turhan’ın personeline sürekli ‘mobbing’ uyguladığı iddiaları ayyuka çıkarken, bu kez Akdeniz Üniversitesi’nde Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın kapısı çalındı. Daha önce ‘seni istemiyoruz’ diyerek Eryılmaz’a baskı yapan yönetimin ‘uyduruk’ soruşturma ile açığa aldıkları ortaya çıktı. EĞİTİM HAKKI DA ELİNDEN ALINDI Açığa alınan Eryılmaz’ın görevini yapmasının önüne geçilmesinin yanı sıra Profesör doktor unvanına sahip olmasına rağmen  tez, ders ve saha çalışması gibi çok fazla çeşitliliğe sahip olanlarda çalışmalar yürütmesinin de önüne geçildi. MHP SESSİZLİĞİNİ KORUYOR Cumhur İttifakı’nın ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın açığa alınması ile ilgili sessizliğini koruduğu, üniversitede görev yapan MHP’lilerin de konudan rahatsız olduğu öğrenildi. Eryılmaz’ın konuyu daha milletvekili adayı olduğu MHP’ye aktardığı, fakat herhangi bir girişimde bulunulmadığı öğrenildi.
Akdeniz Üniversitesi'ndeki sır ölüm ve mobbing iddialarına bir yenisi daha eklendi. Antalya’nın tanınan başarılı genel cerrahlarından Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz da yeni yönetim tarafından açığa alındı. Üniversitede yaşanan iddialara Rektör Özlenen Özkan’ın sessiz kalması da, ‘eş rektör’ tartışmalarını beraberinde getiriyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde kendisine mobbing uygulandığını çevresine söyleyerek hayatını kaybeden Akdeniz Üniversitesi'nin 'kara kutusu' olarak bilinen Çağrı Sertaç Kesici'nin cesedi kaybolduktan 18 gün sonra bulunmuş ve gözler Rektör Yardımcısı Murat Turhan’a çevrilmişti. Şimdi de Antalya’da herkesin tanıdığı, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olan Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın ‘düzmece’ olduğu öne sürülen bir sebeple açığa alındığı haberi gündeme geldi.

 

AYAK OYUNU MU YAPILDI?

Ofis hayatında aşağılama, alay, damgalama, dışlama ve izolasyon gibi eylemlerle açığa çıkan mobbing, son günlerde Üniversite’nin gündeminden düşmeyen bir eylem haline geldi. Rektör Yardımcısı Murat Turhan’ın personeline sürekli ‘mobbing’ uyguladığı iddiaları ayyuka çıkarken, bu kez Akdeniz Üniversitesi’nde Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın kapısı çalındı. Daha önce ‘seni istemiyoruz’ diyerek Eryılmaz’a baskı yapan yönetimin ‘uyduruk’ soruşturma ile açığa aldıkları ortaya çıktı.

EĞİTİM HAKKI DA ELİNDEN ALINDI

Açığa alınan Eryılmaz’ın görevini yapmasının önüne geçilmesinin yanı sıra Profesör doktor unvanına sahip olmasına rağmen  tez, ders ve saha çalışması gibi çok fazla çeşitliliğe sahip olanlarda çalışmalar yürütmesinin de önüne geçildi.

MHP SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Cumhur İttifakı’nın ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Prof. Dr. Ramazan Eryılmaz’ın açığa alınması ile ilgili sessizliğini koruduğu, üniversitede görev yapan MHP’lilerin de konudan rahatsız olduğu öğrenildi. Eryılmaz’ın konuyu daha milletvekili adayı olduğu MHP’ye aktardığı, fakat herhangi bir girişimde bulunulmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.