Üras’ın Şeffaf Kürsü Konuşması!

SİYASET 03.03.2024 - 11:22, Güncelleme: 03.03.2024 - 11:22 1703+ kez okundu.
 

Üras’ın Şeffaf Kürsü Konuşması!

DSP Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda Şeffaf Kürsü Açık oturumunda bir konuşma yaptı ve vatandaşların ve Meclis Üyeleri Adaylarının sorularını cevapladı.

DSP Adayı Yusuf Üras yaptığı konuşmada; Şeffaf Kürsü etkinliğinde Kemer’in kalbinde bir araya geldik. Artık sessizliğe son verme zamanı ve Kemer’i hak ettiği değere kavuşturma zamanı geldi. Birlikte Kemer'imizin imar sorunlarını çözecek, daha yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz. Sesimizi duyurmak ve Kemer'imizin geleceğini güvence altına almak için bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sorumluluk alarak, şeffaflığı savunarak, etkili bir şekilde hareket ederek, Kemer'imizin yönetiminde sizlere söz hakkı vereceğiz. Birlikte, daha güçlü ve adil bir Kemer için çalışıyoruz. Dedi  
DSP Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda Şeffaf Kürsü Açık oturumunda bir konuşma yaptı ve vatandaşların ve Meclis Üyeleri Adaylarının sorularını cevapladı.
DSP Adayı Yusuf Üras yaptığı konuşmada; Şeffaf Kürsü etkinliğinde Kemer’in kalbinde bir araya geldik. Artık sessizliğe son verme zamanı ve Kemer’i hak ettiği değere kavuşturma zamanı geldi.
Birlikte Kemer'imizin imar sorunlarını çözecek, daha yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz.
Sesimizi duyurmak ve Kemer'imizin geleceğini güvence altına almak için bir araya gelmeye devam ediyoruz.
Sorumluluk alarak, şeffaflığı savunarak, etkili bir şekilde hareket ederek, Kemer'imizin yönetiminde sizlere söz hakkı vereceğiz. Birlikte, daha güçlü ve adil bir Kemer için çalışıyoruz. Dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.