Vatandaşların Ulaşıp Görebileceği Bir Muhtar Olacağım

SİYASET 12.03.2024 - 09:47, Güncelleme: 12.03.2024 - 09:49 1740+ kez okundu.
 

Vatandaşların Ulaşıp Görebileceği Bir Muhtar Olacağım

Kemer Aslanbucak Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Zengin, “Çocukluğumdan bu yana Kemer’de yaşamaktayım. Muhtar seçilirsem eğer herkesin ulaşıp görebileceği bir muhtar olacağım” dedi.

Aday olduğu mahalledeki eksikleri de sıralayan kıssa ve öz bir sohbet yaptığımız Aslanbucak Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Zengin; çocuk parklarının kamerayla izlenmesi ve çocuk parklarına daha çok alternatif spor aletleri yapılması gerekiyor. Ayrıca mahallenin eksiklerinden birinin de Bankalara ait Belirli noktalara Bankamatik kurulması için büyük çaba sarf edeceğini dile getirdi. Gerek İlçe Belediyesi, gerekse Büyükşehir belediyesinden mahallemiz için alınacak bütün hizmetlerin takipçisi olup halkımızın sorunları ve isteklerini iletme konusunda elimizden geleni yapacağız. Bu gün Ramazan ayımızın ilk günü diye sözlerine devam eden Zengin; Dostlukların sevgi ile bezendiği bu Ramazan ayında kalplerinizin sevgi ile dolup taşmasını dilerim. Dedi   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer Aslanbucak Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Zengin, “Çocukluğumdan bu yana Kemer’de yaşamaktayım. Muhtar seçilirsem eğer herkesin ulaşıp görebileceği bir muhtar olacağım” dedi.
Aday olduğu mahalledeki eksikleri de sıralayan kıssa ve öz bir sohbet yaptığımız Aslanbucak Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Zengin; çocuk parklarının kamerayla izlenmesi ve çocuk parklarına daha çok alternatif spor aletleri yapılması gerekiyor. Ayrıca mahallenin eksiklerinden birinin de Bankalara ait Belirli noktalara Bankamatik kurulması için büyük çaba sarf edeceğini dile getirdi. Gerek İlçe Belediyesi, gerekse Büyükşehir belediyesinden mahallemiz için alınacak bütün hizmetlerin takipçisi olup halkımızın sorunları ve isteklerini iletme konusunda elimizden geleni yapacağız.
Bu gün Ramazan ayımızın ilk günü diye sözlerine devam eden Zengin; Dostlukların sevgi ile bezendiği bu Ramazan ayında kalplerinizin sevgi ile dolup taşmasını dilerim. Dedi
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.