AKSU'DA TACİZ SKANDALI BAŞKANI ŞAHİN'İ DE GÖTÜRDÜ

ASAYİŞ 02.02.2024 - 12:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 12:42 1942+ kez okundu.
 

AKSU'DA TACİZ SKANDALI BAŞKANI ŞAHİN'İ DE GÖTÜRDÜ

Aksu Belediyesi'nde meydana gelen taciz skandalı ile ilgili müdürün kurumdan ilişiği kesilirken, bu olayın etkisiyle Belediye Başkanı Halil Şahin'in adaylığı da ortadan kalkmış görünüyor...

Sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre Aksu Belediye Başkan Halil Şahin, Ak Parti tarafından aday gösterilmeyecek... Aksu'da Belediye Başkanlığı için Durmuş Kağan Şahin isminin öne çıktığı ve Ak Parti'nin adayı olarak açıklanacağı belirtiliyor.. Antalya’nın Aksu Belediyesi’nde görev yapan bir müdür ile ilgili sosyal medya uygulaması X üzerinden yapılan paylaşımlar büyük ses getirdi. İNSEL TACİZ İDDİASI “Aksu’da şok gelişme” başlığı ile yapılan paylaşımlar, önemli bir noktada görevli bir kişinin kendisinden yardım isteyen kadına cinsel tacizde bulunduğu ve kadının da bunları telefonuyla kaydettiği iddiası taşıyor. Aksu Belediyesi’nde çekildiği iddia edilen söz konusu videoda bir müdür ve genç bir kadının dükkanın yıkılmaması için 100 bin liralık para yerine kaç kez seks yapılacağının sohbetinin ‘mide bulandırıcı’ şekilde tüm ilçede konuşulduğuna yer veriliyor. BELEDİYEDEN BEKLENEN AÇIKLAMA İddialar sonrası gözlerin çevrildiği Aksu Belediyesi’nden beklenen açıklama bugün geldi. Tek cümlelik yanıt ile cevap hakkını kullanan Aksu Belediyesi yayınladığı bildiride, “Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verdi. Kaynak: https://sehrimantalya.com
Aksu Belediyesi'nde meydana gelen taciz skandalı ile ilgili müdürün kurumdan ilişiği kesilirken, bu olayın etkisiyle Belediye Başkanı Halil Şahin'in adaylığı da ortadan kalkmış görünüyor...

Sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre Aksu Belediye Başkan Halil ŞahinAk Parti tarafından aday gösterilmeyecek...

Aksu'da Belediye Başkanlığı için Durmuş Kağan Şahin isminin öne çıktığı ve Ak Parti'nin adayı olarak açıklanacağı belirtiliyor..

Antalya’nın Aksu Belediyesi’nde görev yapan bir müdür ile ilgili sosyal medya uygulaması X üzerinden yapılan paylaşımlar büyük ses getirdi.

İNSEL TACİZ İDDİASI

Aksu’da şok gelişme” başlığı ile yapılan paylaşımlar, önemli bir noktada görevli bir kişinin kendisinden yardım isteyen kadına cinsel tacizde bulunduğu ve kadının da bunları telefonuyla kaydettiği iddiası taşıyor.

Aksu Belediyesi’nde çekildiği iddia edilen söz konusu videoda bir müdür ve genç bir kadının dükkanın yıkılmaması için 100 bin liralık para yerine kaç kez seks yapılacağının sohbetinin ‘mide bulandırıcı’ şekilde tüm ilçede konuşulduğuna yer veriliyor.

BELEDİYEDEN BEKLENEN AÇIKLAMA

İddialar sonrası gözlerin çevrildiği Aksu Belediyesi’nden beklenen açıklama bugün geldi. Tek cümlelik yanıt ile cevap hakkını kullanan Aksu Belediyesi yayınladığı bildiride, “Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: https://sehrimantalya.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.