Muhtar Adayından Futbolculara Baklava Dopingi

SPOR 28.03.2024 - 01:40, Güncelleme: 28.03.2024 - 01:40 1649 kez okundu.
 

Muhtar Adayından Futbolculara Baklava Dopingi

Yeşil Kemer Spor 3 Gün iznin ardından bu hafta sonu Cumartesi günü Kumluca Gençlik Spor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Şevki Tural gözetiminde başladı.

Antalya Amatör Küme’de mücadele eden ilk maçını kendi evinde farklı kazanan ve deplasmanda Adrasan Spora 1-0 mağlup olan Yeşil Kemer Spor antrenman öncesi Kulüp Başkanı Serhat Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Özer ve Meral Güngör gözetiminde sahada bir toplantı düzenledi. Toplantının ardından Kemer Aslanbucak Bayan Muhtar Adayı Pınar Balaman Takımı sahada ziyaret etti futbolculara baklava ikram ederek bundan sonra ki maçlarında başarılar diledi. Bayan Yöneticiler Meral Güngör ve Havva Özer Muhtar Adayı Pınar Balaman’a teşekkür ederek Cumartesi günü oynanacak Yeşil Kemer Spor-Kumluca Gençlik Spor maçına davet ettiler.  
Yeşil Kemer Spor 3 Gün iznin ardından bu hafta sonu Cumartesi günü Kumluca Gençlik Spor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Şevki Tural gözetiminde başladı.
Antalya Amatör Küme’de mücadele eden ilk maçını kendi evinde farklı kazanan ve deplasmanda Adrasan Spora 1-0 mağlup olan Yeşil Kemer Spor antrenman öncesi Kulüp Başkanı Serhat Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Özer ve Meral Güngör gözetiminde sahada bir toplantı düzenledi.
Toplantının ardından Kemer Aslanbucak Bayan Muhtar Adayı Pınar Balaman Takımı sahada ziyaret etti futbolculara baklava ikram ederek bundan sonra ki maçlarında başarılar diledi. Bayan Yöneticiler Meral Güngör ve Havva Özer Muhtar Adayı Pınar Balaman’a teşekkür ederek Cumartesi günü oynanacak Yeşil Kemer Spor-Kumluca Gençlik Spor maçına davet ettiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.