Başkan Topaloğlu sağlık çalışanlarıyla yemekte buluştu

DÜNYA 09.03.2024 - 11:58, Güncelleme: 09.03.2024 - 11:58 1117+ kez okundu.
 

Başkan Topaloğlu sağlık çalışanlarıyla yemekte buluştu

Kemer Belediyesi'nin 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanları için düzenleyeceği yemek programı, Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle erken yapıldı.

Kiriş Mahallesi'nde yer alan Limak Limra Otel'de düzenlenen yemek programına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve Kemer'de özel ve Devlet Hastanesi'nde çalışan Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları katıldı. Salona gelen sağlık çalışanlarına, Kemer Belediye personeline karanfil dağıttı. Başkan Topaloğlu, sağlık çalışanlarını masalarında tek tek selamlayarak sohbet etti. Program kapsamında sanatçı Ezgi Gündüz sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gündüz, programa katılan sağlık çalışanlarına güzel bir akşam yaşattı. Sağlık çalışanları, Gündüz'ün seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.
Kemer Belediyesi'nin 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanları için düzenleyeceği yemek programı, Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle erken yapıldı.
Kiriş Mahallesi'nde yer alan Limak Limra Otel'de düzenlenen yemek programına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve Kemer'de özel ve Devlet Hastanesi'nde çalışan Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları katıldı.
Salona gelen sağlık çalışanlarına, Kemer Belediye personeline karanfil dağıttı. Başkan Topaloğlu, sağlık çalışanlarını masalarında tek tek selamlayarak sohbet etti.
Program kapsamında sanatçı Ezgi Gündüz sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gündüz, programa katılan sağlık çalışanlarına güzel bir akşam yaşattı. Sağlık çalışanları, Gündüz'ün seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.