EMNİYETTEN HABERE ANINDA CEVAP GELDİ

ASAYİŞ 08.10.2024 - 23:06, Güncelleme: 08.10.2024 - 23:14 799 kez okundu.
 

EMNİYETTEN HABERE ANINDA CEVAP GELDİ

"Kemer bu olayı konuşuyor" başlıklı haberimize Antalya Emniyet Müdürlüğünden cevap geldi... Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz...

Aşağıda linki bulunan haberimize karşı yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz... http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-kemer-bu-olayi-konusuyor-11308   *BASIN AÇIKLAMASI* *08.10.2024* günü Bazı sosyal medya hesaplarında ve basın/yayın organlarında, *“Kemer’de kaza yapan şahsın yakınlarına biber gazı ile müdahale yapılıp ters kelepçe takılarak gözaltına alındı* ve *Kemer Bu Olayı Konuşuyor”* başlıklı haberlerin ve paylaşımların olduğu görülmüş, aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. *02.10.2024* tarihinde İlimiz Kemer İlçesinde meydana gelen trafik kazası sonrası yaralı şahıs *E.A.*'nın 112 Acil Sağlık Ekipleri vasıtasıyla Kemer Devlet Hastanesine intikal ettirileceği esnada olay yerine gelen yaralı yakını *B.Ş.* isimli şahıs yaralı E.A.'nın Kemer Devlet Hastanesi yerine özel bir sağlık kuruluşuna götürülmesini isteyerek agresif tavırlarda bulunmuş ve bu sebeple görevli polis memurlarımıza tehdit içerikli söylemler ile fiziki olarak saldırgan tavırlar sergilemesi üzerine kademeli olarak zor kullanmak suretiyle etkisiz hale getirilmiştir. Alınan doktor raporunda *B.Ş.* isimli şahsın 1.11 promil alkollü olduğu anlaşılmış olup, şahıs hakkında _“Görevli Memura Mukavemet”_ suçundan ADLİ İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. *ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ*
"Kemer bu olayı konuşuyor" başlıklı haberimize Antalya Emniyet Müdürlüğünden cevap geldi... Sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz...
Aşağıda linki bulunan haberimize karşı yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz...
http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-kemer-bu-olayi-konusuyor-11308
 
*BASIN AÇIKLAMASI*
*08.10.2024* günü Bazı sosyal medya hesaplarında ve basın/yayın organlarında, *“Kemer’de kaza yapan şahsın yakınlarına biber gazı ile müdahale yapılıp ters kelepçe takılarak gözaltına alındı* ve *Kemer Bu Olayı Konuşuyor”* başlıklı haberlerin ve paylaşımların olduğu görülmüş, aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.
*02.10.2024* tarihinde İlimiz Kemer İlçesinde meydana gelen trafik kazası sonrası yaralı şahıs *E.A.*'nın 112 Acil Sağlık Ekipleri vasıtasıyla Kemer Devlet Hastanesine intikal ettirileceği esnada olay yerine gelen yaralı yakını *B.Ş.* isimli şahıs yaralı E.A.'nın Kemer Devlet Hastanesi yerine özel bir sağlık kuruluşuna götürülmesini isteyerek agresif tavırlarda bulunmuş ve bu sebeple görevli polis memurlarımıza tehdit içerikli söylemler ile fiziki olarak saldırgan tavırlar sergilemesi üzerine kademeli olarak zor kullanmak suretiyle etkisiz hale getirilmiştir.
Alınan doktor raporunda *B.Ş.* isimli şahsın 1.11 promil alkollü olduğu anlaşılmış olup, şahıs hakkında _“Görevli Memura Mukavemet”_ suçundan ADLİ İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
*ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ*

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.