KEPEZ’DE’ KBBL PROVASI

SPOR 11.10.2024 - 21:47, Güncelleme: 11.10.2024 - 21:47 57 kez okundu.
 

KEPEZ’DE’ KBBL PROVASI

Antalya’yı KKBL’de temsil edecek olan Kepez’in uzun kızları, U18 kategorisindeki ilk maçlarını 53-30 kazandı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) yer alan Kepez Belediyespor Kulübü kadın basketbolcuları, U18 Antalya Ligi’ndeki ilk maçlarını farklı kazandı. Aynı zamanda KBBL’de oynayacak olan takım, Turgut Özal Spor Salonu’nda DSİ ile U18 şampiyonluğunun başlangıç karşılaşmasını oynadı. Periyotları 17-4, 15-5, 12-11 ve 9-10 skorlarıyla tamamlanan maç sonunda zafer, 53-30 ile ev sahibinin oldu. KENT TARİHİNDE YER ALACAĞIZ Kadın basketbolunda Antalya’nın en üst kategorisinde temsil eden takım, Kasım ayında başlayacak üst lig öncesinde kendini tartmış oldu. Bu galibiyeti Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Kulüp Başkanı Emin Akçay’a hediye ettiklerini ifade eden Koç Besim Güvenç, “KBBL için genç, U18 için şampiyonluğun iddialı adayı bir takım oluşturduk. Antalya basketbol tarihinde kulübümüzün yerini güçlü tutmak istiyoruz” dedi.
Antalya’yı KKBL’de temsil edecek olan Kepez’in uzun kızları, U18 kategorisindeki ilk maçlarını 53-30 kazandı
Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) yer alan Kepez Belediyespor Kulübü kadın basketbolcuları, U18 Antalya Ligi’ndeki ilk maçlarını farklı kazandı. Aynı zamanda KBBL’de oynayacak olan takım, Turgut Özal Spor Salonu’nda DSİ ile U18 şampiyonluğunun başlangıç karşılaşmasını oynadı.
Periyotları 17-4, 15-5, 12-11 ve 9-10 skorlarıyla tamamlanan maç sonunda zafer, 53-30 ile ev sahibinin oldu.
KENT TARİHİNDE YER ALACAĞIZ
Kadın basketbolunda Antalya’nın en üst kategorisinde temsil eden takım, Kasım ayında başlayacak üst lig öncesinde kendini tartmış oldu. Bu galibiyeti Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Kulüp Başkanı Emin Akçay’a hediye ettiklerini ifade eden Koç Besim Güvenç, “KBBL için genç, U18 için şampiyonluğun iddialı adayı bir takım oluşturduk. Antalya basketbol tarihinde kulübümüzün yerini güçlü tutmak istiyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.