FİLENİN DERBİ FATİHİ KEPEZ...

SPOR 13.12.2021 - 22:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1404+ kez okundu.
 

FİLENİN DERBİ FATİHİ KEPEZ...

Kepez’in file sultanları, Antalya Megaspor’dan sonra deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor’a da 3-1’lik aynı tarifeyi uyguladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün kadın voleybolu takımı, deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor’u 3-1 yenerek grubunda ikinciliğe yükseldi. Antalya Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada (25-22), (15-25), (22-25), (23-25) set sonuçlarıyla maçı kazanan Kepez Belediye, iki hafta önce aynı salonda oynadıkları Antalya Megaspor’u da 3-1 yenmişlerdi. Bu maç ile puanını 21’e çıkartarak grup ikincisi olan Kepez’in sultanları, lig arası öncesi istediği noktaya geldi. BAŞKANDAN MOTİVASYON Maç öncesi salona inerek takıma kısa bir konuşma yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, oyuncularına motivasyon kazandırdı. Maçın ilk sayısını almalarına rağmen düşüş yaşayan Kepezliler, ilk seti vermiş olmanın şokunu çabuk atlattı. Son 3 sette rakibine şans tanımayan Kepez Belediye, gülen taraf oldu.
Kepez’in file sultanları, Antalya Megaspor’dan sonra deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor’a da 3-1’lik aynı tarifeyi uyguladı
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün kadın voleybolu takımı, deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor’u 3-1 yenerek grubunda ikinciliğe yükseldi. Antalya Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada (25-22), (15-25), (22-25), (23-25) set sonuçlarıyla maçı kazanan Kepez Belediye, iki hafta önce aynı salonda oynadıkları Antalya Megaspor’u da 3-1 yenmişlerdi. Bu maç ile puanını 21’e çıkartarak grup ikincisi olan Kepez’in sultanları, lig arası öncesi istediği noktaya geldi.
BAŞKANDAN MOTİVASYON
Maç öncesi salona inerek takıma kısa bir konuşma yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, oyuncularına motivasyon kazandırdı. Maçın ilk sayısını almalarına rağmen düşüş yaşayan Kepezliler, ilk seti vermiş olmanın şokunu çabuk atlattı. Son 3 sette rakibine şans tanımayan Kepez Belediye, gülen taraf oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.