Hastanenin taşınması durduruldu

SAĞLIK 31.05.2024 - 23:25, Güncelleme: 31.05.2024 - 23:25 2333+ kez okundu.
 

Hastanenin taşınması durduruldu

Antalya Muratpaşa Atatürk Devlet Hastanesi taşınması durduruldu. Sağlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre yeni hastane yapılıncaya kadar çalışmalar Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde sürdürülecek.

Haber: Şükrü AĞIRMAN  Atatürk Devlet Hastanesi WhatsApp gruplarında yer alan başhekimlik yetkililerine ait olduğu öne sürülen açıklamada ‘aynen’ şu ifadelere yer verildi: “Değerli Hocalarım, hepinize iyi akşamlar diliyorum. İl Sağlık Müdürlüğünce alınan karar neticesinde, taşınma planında gelişen aksaklıklar nedeniyle servis ve yoğun bakım ünitesi yataklarımız B blok 9.kat hariç tekrar yatışa açılmıştır. Gerekli geniş deklarasyon bölümler bazında pazartesi sabahı idaremizce yapılacak olup sabrınıza sığınıyorum. Eskisi gibi yatış gereken ve tedavisi hastanemizde yapılabilecek tüm hastalarımıza kapılarımızı açıyoruz. Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum.  Bakanlığımız ve müdürlüğümüzce yapılan son değerlendirmeler sonucunda hastane binamızdaki fiziki koşullar nedeniyle hastanemiz kapatılmadan riskli bölümlerin yükü azaltılarak gerekli taşınma süreçleri aşama aşama bakanlığımızın hastane yatırım planları ile koordine şekilde devam edecek olup B bloktaki yatış kapasitesi nitelikli hale getirilerek ameliyathane ve servis işlemleri devam edecektir. Bu süreçte elektif ve acil ameliyatlarımız ve yatışlarımız devam edecektir. Personel planlamaları tekrar yapılacaktır. Bu zorlu süreçte destekleriniz için çok teşekkür ederim.”
Antalya Muratpaşa Atatürk Devlet Hastanesi taşınması durduruldu. Sağlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre yeni hastane yapılıncaya kadar çalışmalar Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde sürdürülecek.

Haber: Şükrü AĞIRMAN 

Atatürk Devlet Hastanesi WhatsApp gruplarında yer alan başhekimlik yetkililerine ait olduğu öne sürülen açıklamada ‘aynen’ şu ifadelere yer verildi:
“Değerli Hocalarım, hepinize iyi akşamlar diliyorum. İl Sağlık Müdürlüğünce alınan karar neticesinde, taşınma planında gelişen aksaklıklar nedeniyle servis ve yoğun bakım ünitesi yataklarımız B blok 9.kat hariç tekrar yatışa açılmıştır. Gerekli geniş deklarasyon bölümler bazında pazartesi sabahı idaremizce yapılacak olup sabrınıza sığınıyorum. Eskisi gibi yatış gereken ve tedavisi hastanemizde yapılabilecek tüm hastalarımıza kapılarımızı açıyoruz. Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum. 

Bakanlığımız ve müdürlüğümüzce yapılan son değerlendirmeler sonucunda hastane binamızdaki fiziki koşullar nedeniyle hastanemiz kapatılmadan riskli bölümlerin yükü azaltılarak gerekli taşınma süreçleri aşama aşama bakanlığımızın hastane yatırım planları ile koordine şekilde devam edecek olup B bloktaki yatış kapasitesi nitelikli hale getirilerek ameliyathane ve servis işlemleri devam edecektir. Bu süreçte elektif ve acil ameliyatlarımız ve yatışlarımız devam edecektir. Personel planlamaları tekrar yapılacaktır. Bu zorlu süreçte destekleriniz için çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.