Büyüksehir
asb

SEYAHAT ACENTELERİNDEN ALINAN KATKI PAYI KALKIYOR

TURİZM 04.10.2022 - 20:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1603+ kez okundu.
 

SEYAHAT ACENTELERİNDEN ALINAN KATKI PAYI KALKIYOR

TÜRSAB talepte bulunmuştu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Bedirhan Bayka yaptığı açıklamada, “Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payı kaldırılıyor” dedi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın 'Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payının kaldırılması' yönündeki talebi kabul gördü. Bağlıkaya'nın, "Neden seyahat acentelerinden Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payı alınıyor? Seyahat acentelerinden alınan bu katkı payına derhal son verilmelidir” demecinden sonra bakanlık harekete geçerek, TGA Katkı payını kaldırma kararı aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Bedirhan Bayka imzalı açıklamada şöyle denildi: “Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payının kaldırılması Bakanlığımızın gündemindedir.”
TÜRSAB talepte bulunmuştu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Bedirhan Bayka yaptığı açıklamada, “Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payı kaldırılıyor” dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın 'Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payının kaldırılması' yönündeki talebi kabul gördü. Bağlıkaya'nın, "Neden seyahat acentelerinden Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payı alınıyor? Seyahat acentelerinden alınan bu katkı payına derhal son verilmelidir” demecinden sonra bakanlık harekete geçerek, TGA Katkı payını kaldırma kararı aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Danışmanı Bedirhan Bayka imzalı açıklamada şöyle denildi: “Seyahat acentelerinden alınan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) katkı payının kaldırılması Bakanlığımızın gündemindedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.