Büyüksehir
asb

ANTALYA'DA SATILIK DÜĞÜN SALONU

23.10.2023 - 14:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2277+ kez okundu.
 

ANTALYA'DA SATILIK DÜĞÜN SALONU

Yıllık 40 milyon lira getirisi olduğu öne sürülen düğün salonu hissesi satışta

Yıllık 40 milyon lira getirisi olduğu öne sürülen düğün salonu hissesi satışta... Antalya'da satılık düğün  salonu...  Antalya’nın tanınmış mekanlarından Gold Düğün Salonunun ortağı hissesini satılığa çıkardı. ‘Ticarete kafası çalışan, zeki, akıllı ve cesareti olan yatırımcı aranan’ ilanda “Boş beleş insanlar bedavadan arayıp soru sormasın, arayan yatırımcının sermayesi en az 10 milyon olsun” uyarısı da var Yüzde 50 hissesi 10 milyon lira Öğrenildiği kadarıyla mülkiyeti Serikli iş insanı Ramazan Kara’ya ait olan Gold Düğün Salonu; 2022 yılında müzisyen Hakan Gümüştaş’ın bir isimle ortak olduğu şirkete kiralanmıştı. İddiaya göre mülk sahibi Kara ile kiracı şirket bir yıl geçmeden mahkemelik oldu. Mahkemelik işletmeci şirketin ortağı Hakan Gümüştaş, kendisine ait olan yüzde 50 hissesini; çeşitli alım satım işlemlerinin yapıldığı internet portalı olarak bilinen sahibinden.com isimli ilan sitesine koyarak 10 milyon Türk Lirasına satılığa çıkarttı.   Geliri yıllık 34 milyonmuş Antalya’da Kepez ilçesi Karatay Lisesi yanında yer alan bina içerisinde yer alan Gold Düğün Salonunda iki adet salon bulunduğu öğrenildi. Salonlar; 300 kişilik kına salonu ve bin kişilik düğün salonundan oluşuyor. İlanda yer alan açıklamada yılda 450 düğün yapıldığı ve düğün başına 60 ile 90 bin lira arasında gelir elde edildiği bildiriliyor. Bu açıklamaya göre salonun geliri yaklaşık yıllık 40 milyon lirayı buluyor.   ‘Boş beleş insanlar aramasın’ https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-devren-kiralik-50-sirket-hisse-devri-1131632295/detay linkinde yer alan ilanın açıklama bölümünde ise ‘aynen’ şu ifadeler yer alıyor: “ 50 hissemi satıyorum Ticarete kafası çalışan zeki akıllı ve cesareti olan yatırımcı arıyorum Not:teminat karşılığında parasını çalışarakda ödeyebilir Boş beleş insanlar bedavadan arayıp soru sormasın arayan yatırımcının sermayesi en az 10 milyon olsun Detaylar hesap kitap gelir gider yüzyüze konuşulacaktır YER : GOLD DÜĞÜN SALONU KEPEZ. YILDA 450 düğün NET. DÜĞÜN FİYATI 60.000&90.000”
Yıllık 40 milyon lira getirisi olduğu öne sürülen düğün salonu hissesi satışta

Yıllık 40 milyon lira getirisi olduğu öne sürülen düğün salonu hissesi satışta...

Antalya'da satılık düğün  salonu... 

Antalya’nın tanınmış mekanlarından Gold Düğün Salonunun ortağı hissesini satılığa çıkardı. ‘Ticarete kafası çalışan, zeki, akıllı ve cesareti olan yatırımcı aranan’ ilanda “Boş beleş insanlar bedavadan arayıp soru sormasın, arayan yatırımcının sermayesi en az 10 milyon olsun” uyarısı da var

Yüzde 50 hissesi 10 milyon lira

Öğrenildiği kadarıyla mülkiyeti Serikli iş insanı Ramazan Kara’ya ait olan Gold Düğün Salonu; 2022 yılında müzisyen Hakan Gümüştaş’ın bir isimle ortak olduğu şirkete kiralanmıştı. İddiaya göre mülk sahibi Kara ile kiracı şirket bir yıl geçmeden mahkemelik oldu. Mahkemelik işletmeci şirketin ortağı Hakan Gümüştaş, kendisine ait olan yüzde 50 hissesini; çeşitli alım satım işlemlerinin yapıldığı internet portalı olarak bilinen sahibinden.com isimli ilan sitesine koyarak 10 milyon Türk Lirasına satılığa çıkarttı.

 

Geliri yıllık 34 milyonmuş

Antalya’da Kepez ilçesi Karatay Lisesi yanında yer alan bina içerisinde yer alan Gold Düğün Salonunda iki adet salon bulunduğu öğrenildi. Salonlar; 300 kişilik kına salonu ve bin kişilik düğün salonundan oluşuyor. İlanda yer alan açıklamada yılda 450 düğün yapıldığı ve düğün başına 60 ile 90 bin lira arasında gelir elde edildiği bildiriliyor. Bu açıklamaya göre salonun geliri yaklaşık yıllık 40 milyon lirayı buluyor.

 

‘Boş beleş insanlar aramasın’

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-devren-kiralik-50-sirket-hisse-devri-1131632295/detay linkinde yer alan ilanın açıklama bölümünde ise ‘aynen’ şu ifadeler yer alıyor: “ 50 hissemi satıyorum Ticarete kafası çalışan zeki akıllı ve cesareti olan yatırımcı arıyorum Not:teminat karşılığında parasını çalışarakda ödeyebilir Boş beleş insanlar bedavadan arayıp soru sormasın arayan yatırımcının sermayesi en az 10 milyon olsun Detaylar hesap kitap gelir gider yüzyüze konuşulacaktır YER : GOLD DÜĞÜN SALONU KEPEZ. YILDA 450 düğün NET. DÜĞÜN FİYATI 60.000&90.000”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.