Büyüksehir
asb

Kemer FK Cumhuriyet Bayramı Hediyesi 5-0

SPOR 30.10.2023 - 00:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1364+ kez okundu.
 

Kemer FK Cumhuriyet Bayramı Hediyesi 5-0

Kemer FK Spor Deplasmanda Antalya Gençlerbirliği Gençlik Sporu 5-0 mağlup etti.

KEMER 2020 FK FIRTINASI DEVAM EDİYOR! Antalya 1. Amatör Küme Batı gurubunda mücadele eden Kemer Temsilcisi Kemer FK Spor deplasmanda Antalya Gençlerbirliği Gençlik Sporun konuğu oldu. Yiğit Tuç, Esra Yılmaz ve Okan Arslan hakem üçlüsünün yönettiği maçı Kemer FK Spor üstün bir oyun sergileyerek rakip kaleye 5 gol atarak puanını 21 ve Liderliğini sürdürdü. Maçın daha 3. dakikasında Kemer FK Olkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sırasıyla ; 20. dakikada Olcay, 57. dakikada Özkan, 60. Dakikada Kaptan Fahri ve 86. dakikada genç yetenek Efe Türk kaydetti. Maçı 5-0 farklı bir skorla kazanan Kemer FK rakiplerinle de puan farkını açarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Na-Mağlup ligi bitirip şampiyon olmak istiyor.   Haber: Reşat Aydoğdu
Kemer FK Spor Deplasmanda Antalya Gençlerbirliği Gençlik Sporu 5-0 mağlup etti.
KEMER 2020 FK FIRTINASI DEVAM EDİYOR!
Antalya 1. Amatör Küme Batı gurubunda mücadele eden Kemer Temsilcisi Kemer FK Spor deplasmanda Antalya Gençlerbirliği Gençlik Sporun konuğu oldu. Yiğit Tuç, Esra Yılmaz ve Okan Arslan hakem üçlüsünün yönettiği maçı Kemer FK Spor üstün bir oyun sergileyerek rakip kaleye 5 gol atarak puanını 21 ve Liderliğini sürdürdü.
Maçın daha 3. dakikasında Kemer FK Olkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sırasıyla ; 20. dakikada Olcay, 57. dakikada Özkan, 60. Dakikada Kaptan Fahri ve 86. dakikada genç yetenek Efe Türk kaydetti.
Maçı 5-0 farklı bir skorla kazanan Kemer FK rakiplerinle de puan farkını açarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Na-Mağlup ligi bitirip şampiyon olmak istiyor.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.